Kismama betegségek- ÖSSZES CIKK

Az alábbi elérhetőségeken megtalálod az ÖSSZES cikket, blogbejegyzést és anyagot, amelyet az anyukák betegségeiről, problémáiról írtunk. Összeszedtük Neked egy listába, hogy könnyebben megtaláld azt a témát, ami érdekel.

Kattints arra a címre amit el szeretnél olvasni, és már kezdheted is!

Mentsük meg az anyákat: Előzzük meg a mélyvénás trombózist! 1.rész

Mentsük meg az anyákat: Előzzük meg a mélyvénás trombózist! 2.rész

MENTSÜK MEG AZ ANYÁKAT: ELŐZZÜK MEG A TERHESSÉGI TROMBÓZIST!

EMBÓLIA, MAGZATVÍZ EMBÓLIA, ZSÍREMBÓLIA, LÉGEMBÓLIA, TROMBOEMBÓLIA: OKOK, KIALAKULÁS, MEGELŐZÉS

Védd magad az embóliától! Hányféle embólia létezik,és hogyan előzheted meg? Segítünk a trombózis-és embóliamegelőző kompressziós harisnya kiválasztásában is.

BÁRÁNYHIMLŐ TERHESSÉGBEN- EZT MINDET TUDNOD KELLENE A BÁRÁNYHIMLŐRŐL- 6. BEFEJEZŐ RÉSZ

A terhesség alatti bárányhimlő súlyos szövődményeket okozhat mind az anyában, mind a magzatban. Védd magad és tervezett kisbabád oltással!

TÜDŐEMBÓLIA: 10+1 KÉRDÉS, 10+1 VÁLASZ, HOGY IDEJÉBEN MEGELŐZHESD EZT A HALÁLOS BETEGSÉGET.

Várandósoknak, gyermekágyasoknak, anyukáknak KÖTELEZŐ OLVASMÁNY a tüdőembóliáról és megelőzési lehetőségeiről. Embóliamegelőzés kompressziós harisnyával.

A VISSZÉRRŐL

Mi az a visszér, mit tehetsz visszér ellen?

VISSZÉRTORNA

Visszértorna-trombózis- és embóliamegelőzés visszértorna segítségével. Interjú Szauterné Bordás Mariann gyógytornásszal a visszértornáról.

MIRE JÓ A KOMPRESSZIÓS HARISNYA?

Mire jó a kompressziós harisnya? Kompressziós harisnya kisokos,hogy biztosan megfelelő kompressziós harisnyát válassz. Erősség,helyes használat. Fotókkal.

MIRE JÓ AZ ALOE VERA?

Mire jó az Aloe Vera? Gyulladáscsökkentő,antioxidáns,bőrmegújító hatású. Ismerd meg a legújabb orvosi tanulmányokat,és használd a hétköznapokban is az Aloe Verát.