Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Fizikai termék (tehát nem letölthető vagy online) esetén kétféle szállítási mód közül választhatsz, melyek mindegyikét automatikusan kiszámolja neked a webshopunk:

  1. Futárszolgálat (MPL): ennek díja 1855 Ft. Szállítási idő általában 1-2 munkanapon belül a csomag feladásától számítva.  Az MPLfutárszolgálat díjszabásába webshopunknak beleszólása nincs, az árat az MPL határozza meg. Az árat kompenzálja, hogy nagyon jó szolgáltatást nyújtanak, és szinte minden esetben a feladás napjától számítva 1-2 munkanapon belül kiszállítják a megrendelt termékeket.
  2. Foxpost automatába is kérheted a csomagod, ami jóval olcsóbb, mint az MPL, viszont el kell érte menned, nem viszi a futár házhoz a csomagod. Válaszd bátran a Foxpost csomagautomatát, ha nagyvárosban élsz, vagy kisvárosban,  de van a közeledben Foxpost automata, mert nagyon jó szolgáltatást nyújtanak!!! 2-4 nap alatt meg szoktak érkezni a csomagok. A pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba kérlek írd bele, melyik csomagautomatába adjuk fel Neked a csomagot. Ha elfelejted, írj egy e-mailt az info kukac excellencemed pont net e-mail címre, hogy tudjuk neked mihamarabb küldeni a csomagot! A Foxpost csomagautomatába szállítás ára 951  Ft.

A Foxpost csomagautomaták helyéről a Foxpost weboldalán tájékozódhatsz: 

Automata kereső

Letölthető vagy online termékek esetében természetesen nem kell szállítási díjat fizetned, fizetés után 24 órán belül megkapod e-mail-en vagy a pdf-et (vagy pdf-eket), vagy pedig a hozzáférést az online termék(ek)hez.