Aerochamber maszkkal, 0-3 éveseknek

6 499 Ft

A Fisiochamber aerochamber puha maszkos aerochamber, maszkkal együtt, 0-3 éves korig használható. Azonnal szállítjuk, raktárról, nem kell várnod.

Elfogyott

Cikkszám: AerochF03 Kategória:

Leírás

Aerochamber- FisioChamber Vision maszkkal, 0-3 éveseknek

Aerochamber 3-6 éveseknek, használat közben
Aerochamber gyerekeknek, használat közben

A FISIOCHAMBER  nevű termékünk egy AEROCHAMBER, azaz ANTISZTATIKUS SZELEPES INHALÁLÓ AEROCHAMBER KIMÉRT DÓZISÚ INHALÁTORHOZ.

Mi az az aerochamber?

Az aerochamber egy olyan eszköz, amellyel belélegezhető gyógyszerek “beadását”, azaz belégzését segítjük kisebb gyermekeknél.

Aerochamber 3-6 éveseknek, maszkkal együtt
Aerochamber 0-3 éveseknek, maszkkal együtt

Miért és mikor kell aerochambert használni?

Kisebb és nagyobb gyermekeknél is szükség van aerochamberre bizonyos gyógyszerek belégzés útján történő alkalmazásánál (pl Ventolin).

Az aerochamber használata során ezek a gyógyszerek direkt bejutnak a tüdőbe, ahol hatniuk kell, tehát így gyorsabban hatnak. Mivel ott hatnak, ahol kell, és elkerülik az emésztőrendszert és a vérkeringést, kevesebb az esély a mellékhatások kialakulására.

Kisebb gyermekek még nem tudják hatékonyan belélegezni ezeket a gyógyszereket, ezért szükséges náluk az aerochamber alkalmazása.

Szakmai gyakorlat és tapasztalat szerint 7  éves kor az a korhatár, ami alatt szükséges az aerochamber a megfelelő hatékonyságú gyógyszerbelégzéshez, ha ilyen terápiát kell kapnia gyermekednek.

A Fisiochamber Vision kiskutya- design-os maszkos aerochamber és maszk használata 3-6 éves kor között

6- 7  éves kor éves kor alatt nem fog a gyermeked megfelelően együttműködni, ezért eddig az életkorig maszkkal ellátott aerochambert kell használnod. A Fisiochamber Vision aerochamber tartozáka egy cuki kutyás maszk is, tehát ezt nem kell külön megvenned!

A maszkos légzés egyáltalán nem fájdalmas, maximum az elején kellemetlen lehet a gyermeknek, mert valami “idegen” érzés, “idegen dolog” lesz a kis életében az arcára tapadó puha maszk- de tapasztalataink szerint azok a gyerekek, akiknek ilyen belégzés útján ható gyógyszer kell, nagyon sokszor megérzik, hogy ez valami jó dolog! Hiszen ha például fulladnak, és a gyógyszer belégzésére szűnik ez a fulladás, könnyebben lélegeznek, akkor maguktól is rájönnek, hogy nincs itt semmi fájdalom, viszont kapnak újra levegőt.

🙂

A Fisiochamber Vision kutyás maszkos aerochamber és maszk használata maszk nélkül

A nagyobb gyermek már megtanítható arra, hogy csak a száján szívja be a levegőt, ilyenkor a maszkot leveheted az eszközről. A gyermek a szájába veszi a szájrészt (csutorát), és pár légzéssel kiszívja a gyógyszert.

Fotók a Fisiochamber Vision aerochamber-ről

 

Aerochamber 3-6 éveseknek, maszkkal együtt
Aerochamber 0-3 éveseknek, maszkkal együtt

 

Aerochamber 3-6 éveseknek, maszkkal együtt
Aerochamber 0-3 éveseknek, maszkkal együtt

 

Aerochamber 3-6 éveseknek, maszkkal együtt
Aerochamber 0-3 éveseknek, maszkkal együtt

 

Aerochamber 3-6 éveseknek, a cuki kutyás maszk
Aerochamber 0-3 éveseknek, a cuki kutyás maszk

 

A Fisiochamber Vision aerochamber kutyás maszkja közelről
A Fisiochamber Vision aerochamber kutyás maszkja közelről

 

Aerochamber 3-6 éveseknek, becsomagolva
Aerochamber 0-3 éveseknek, becsomagolva

Tippek, trükkök a Fisiochamber Vision aerochamber használatához- hogy könnyebben menjen a dolog:

Az alábbiakban saját tapasztalatainkat osztjuk meg Veled az aerochamber használatát megkönnyítendő. 🙂

 1. A kisebb gyermek számára idegen lehet a maszk az arcán. Magyarázd el neki, mi fog történni.
 2. A gyerekek nagyon szeretnek játszani, a kórházban például ilyen alkalmakkor (gyógyszer inhalálsáa eszközzel) sokszor játszunk űrhajósat 🙂 Az űrhajósok ugye maszkon keresztül lélegeznek- mindjárt más a maszk használata, ugye? 🙂
 3. Ha sír a gyermeked, NEM BAJ. De az aerochamber használata közben TÉNYLEG nem baj, hidd el. Sírás közben nagyokat lélegzik, így tuti jó mélyre lejut a gyógyszer a tüdejébe! 🙂 A gyógyszer gyorsabban hat, hamarabb vége a procedúrának! Senki sem szereti sírni látni gyermekét, de ennek tükrében ugye mindjárt könnyebb azt a sírást elviselni? 🙂
 4. A kutyás maszk megkönnyíti a dolgod. Mégiscsak egy cuki kiskutya, aki segít gyermekednek meggyógyulni!
A Fisiochamber aerochamber levehető kutyás maszkja
A Fisiochamber aerochamber levehető kutyás maszkja. Ugye  milyen aranyos?

Miért válaszd a Fisiochamber Vision kutyás maszkos aerochambert?

A Fisiochamber Vision kutyás maszkos aerochamber előnyei

 1. A Fisiochamber maszkja nagyon puha, bőrbarát anyagból készült. A puha, jól záródó maszkot a gyermeked arcára szorítva, az eszköz kis hengeréből még a kisbabák is pár légzéssel be tudják lélegezni a gyógyszert.
 2. A könnyű szelepek már kis légvételekkel is jól mozognak.
 3. A kutyás design-t imádják a gyerekek! Köríthetsz egy kis mesét is hozzá a kiskutyáról, aki segített a beteg kisgyereknek beszívni a gyógyszert.
 4. Ez a piacon az egyetlen aerochamber, amelyet teljesen szét tudsz szerelni a tisztításhoz, ami nagyon megkönnyíti a dolgodat, és megnöveli a gyermeked biztonságát. Nem marad kitisztítatlan rész, nem marad pangó kórokozó az aerochamber-ben, amely felülfertőződést okozhat. Hát nem szuper? Ráadásul könnyen szét- és összeszerelheted, csak pár mozdulat az egész.
 5. A Használati Útmutatót természetesen nem a Google automata fordítója fordította, hanem diplomás angol- magyar szakfordító orvoskollega, tehát biztos lehetsz benne, hogy érthető és szakmailag kifogástalan Használati Útmutatót kapsz az eszköz mellé.
 6. A Fisiochamberrel bármely pumpás adagolós gyógyszer (spray formájú) adagolható, hiszen a csatlakozója univerzális, így egyetlen Fisiochamberrel  többféle gyógyszert is használhatsz.
 7. A Fisiochambert maszkkal EGYÜTT szállítjuk, benne van az árban  a maszk, NEM KELL külön költened rá!
 8. És utoljára, de nem utolsósorban: ez a termék BPA- mentes ( BPA-FREE). Ez azt jelenti, hogy Biszfenol- A mentes. A Biszfenol-A (Bisphenol-A) egy mesterséges vegyület, amely beavatkozhat a hormonháztartásba. Ha a  Fisiochamber Vision aerochambert választod, ettől tehát nem kell tartanod. 🙂 Máris tettél egy újabb lépést gyermeked egészsége érdekében.

Töltsd le a Fisiochamber Aerochamber Használati Útmutatóját IDE KATTINTVA

A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezd kezelőorvosotokat!