Octar Technologies Aerochamber maszkkal, M-es méret, kisgyerekeknek, 2 év felett

6 477 Ft

Aerochamber (Inhalációs kamra) M-es maszkkal. 2 éves kor felett. Azonnal, raktárról, kedvező áron!

Elfogyott

Cikkszám: OTAerochamberM Kategória:

Leírás

Aerochamber Soft PVC maszkkal, M-es méret, kisgyerekeknek, 2 év felett

Aerochamber kisgyerekek számára. 1 db M-es méretű maszkkal együtt szállítjuk. 2 év feletti gyermekeknek ajánlott.

Videós bemutatáshoz görgess lejjebb!

Octar Technologies Aerochamber M-es méret
Octar Technologies Aerochamber M-es méretű maszkkal
Aerochamber maszkkal, M-es méret
Aerochamber maszkkal, M-es méret

AEROCHAMBER, azaz INHALÁLÓ KAMRA KIMÉRT DÓZISÚ INHALÁTORHOZ. 1 db M-es méretű, lágy PVC maszkkal szállítjuk.

Aerochamber maszkkal, M-es méret
Aerochamber maszkkal, M-es méret

Octar Technologies maszkos aerochamber, M-es méretű maszkkal, videós bemutató

Mi az az aerochamber?

Az aerochamber egy olyan eszköz, amellyel belélegezhető gyógyszerek “beadását”, azaz belégzését segítjük kisebb gyermekeknél.

Miért és mikor kell aerochambert használni?

Kisebb és nagyobb gyermekeknél is szükség van aerochamberre bizonyos gyógyszerek belégzés útján történő alkalmazásánál (pl Ventolin).

Az aerochamber használata során ezek a gyógyszerek direkt bejutnak a tüdőbe, ahol hatniuk kell, tehát így gyorsabban hatnak. Mivel ott hatnak, ahol kell, és elkerülik az emésztőrendszert és a vérkeringést, kevesebb az esély a mellékhatások kialakulására.

Kisebb gyermekek még nem tudják hatékonyan belélegezni ezeket a gyógyszereket, ezért szükséges náluk az aerochamber alkalmazása.

Szakmai gyakorlat és tapasztalat szerint 7  éves kor az a korhatár, ami alatt szükséges az aerochamber a megfelelő hatékonyságú gyógyszerbelégzéshez, ha ilyen terápiát kell kapnia gyermekednek.

Aerochamber maszkkal, M-es méret
Aerochamber maszkkal, M-es méret

Az Octar Technologies maszkos aerochamber és maszk használata 3 éves kor alatt

3 éves kor alatt nem fog a gyermeked megfelelően együttműködni, ezért eddig az életkorig maszkkal ellátott aerochambert kell használnod. Az Octar Technologies aerochamber tartozéka egy lágy PVC anyagú, kényelmes, puha maszk is, tehát ezt nem kell külön megvenned!

A maszkos légzés egyáltalán nem fájdalmas, maximum az elején kellemetlen lehet a gyermeknek, mert valami “idegen” érzés, “idegen dolog” lesz a kis életében az arcára tapadó puha maszk- de tapasztalataink szerint azok a gyerekek, akiknek ilyen belégzés útján ható gyógyszer kell, nagyon sokszor megérzik, hogy ez valami jó dolog! Hiszen ha például fulladnak, és a gyógyszer belégzésére szűnik ez a fulladás, könnyebben lélegeznek, akkor maguktól is rájönnek, hogy nincs itt semmi fájdalom, viszont kapnak újra levegőt.

🙂

Az Octar Technologies maszkos aerochamber és maszk használata 3 éves kor felett

A nagyobb gyermek már megtanítható arra, hogy csak a száján szívja be a levegőt, ilyenkor a maszkot leveheted az eszközről. A gyermek a szájába veszi a szájrészt (csutorát), és pár légzéssel kiszívja a gyógyszert.

Fotók az Octar Technologies aerochamberről, és az M-es méretű maszkról:

Aerochamber maszkkal, M-es méret
Aerochamber maszkkal, M-es méret
Aerochamber maszkkal, M-es méret, szétszedve
Aerochamber maszkkal, M-es méret, szétszedve

 

Tippek, trükkök az Octar Technologies aerochamber használatához- hogy könnyebben menjen a dolog:

Az alábbiakban saját tapasztalatainkat osztjuk meg Veled az aerochamber használatát megkönnyítendő. 🙂

  1. A kisebb gyermek számára idegen lehet a maszk az arcán. Magyarázd el neki, mi fog történni.
  2. A gyerekek nagyon szeretnek játszani, a kórházban például ilyen alkalmakkor (gyógyszer inhalálása eszközzel) sokszor játszunk űrhajósat 🙂 Az űrhajósok ugye maszkon keresztül lélegeznek- mindjárt más a maszk használata, ugye? 🙂
  3. Ha sír a gyermeked, NEM BAJ. De az aerochamber használata közben TÉNYLEG nem baj, hidd el. Sírás közben nagyokat lélegzik, így tuti jó mélyre lejut a gyógyszer a tüdejébe! 🙂 A gyógyszer gyorsabban hat, hamarabb vége a procedúrának! Senki sem szereti sírni látni gyermekét, de ennek tükrében ugye mindjárt könnyebb azt a sírást elviselni? 🙂
  4. A lágy PVC maszk megkönnyíti a dolgod. Puha anyag. de van tartása, rásimul gyermeked arcára, nem kényelmetlen, nem rigid.

Miért válaszd az Octar Technologies maszkos aerochambert?

Az Octar technologies maszkos aerochamber előnyei

  1. Az Octar technologies maszkja nagyon puha PVC anyagból készült. A puha, jól záródó maszkot a gyermeked arcára szorítva még a kisbabák is pár légzéssel be tudják lélegezni a gyógyszert.
  2. Az aerochambert, teljesen szét tudod szerelni a tisztításhoz, ami nagyon megkönnyíti a dolgodat, és megnöveli a gyermeked biztonságát. Nem marad kitisztítatlan rész, nem marad pangó kórokozó az aerochamber-ben, amely felülfertőződést okozhat. Hát nem szuper? Ráadásul könnyen szét- és összeszerelheted, csak pár mozdulat az egész.
  3. Az Octar Technologies maszkos aerochambert  magyar nyelvű címkével és  magyar nyelvű Használati Útmutatóval szállítjuk.
  4. A Használati Útmutatót természetesen nem a Google automata fordítója fordította, hanem diplomás angol- magyar szakfordító orvoskollega, tehát biztos lehetsz benne, hogy érthető és szakmailag kifogástalan Használati Útmutatót kapsz az eszköz mellé.
  5. Az aerochamberrel bármely pumpás adagolós gyógyszer (spray formájú) adagolható, hiszen a csatlakozója univerzális, így egyetlen aerochamberrel  többféle gyógyszert is használhatsz.
  6. Az aerochambert maszkkal EGYÜTT szállítjuk, benne van az árban  a maszk, NEM KELL külön költened rá!

A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezd kezelőorvosotokat!