MINDENT A LÁZRÓL! és NYUSZI PALI LÁZAS- 2 db e-book a lázcsillapításról (2 db PDF)

1 990 Ft

Cikkszám: Laz2pdf Kategória:

Leírás

 

Első gyermeked belázasodott. Gyorsan ráguglizol a “lázas gyermek” kifejezésre- és elhűlve meglátod a 1 380 000 találatot. EGYMILLIÓ- HÁROMSZÁZNYOLCVANEZER találat. Atyaég! De hát ennyit még végigpörgetni is képtelenség- nemhogy kihámozni az orvosilag helyes információkat…ráadásul szombat éjszaka van, és a háziorvosotokat elérni esélytelen…

…el is keseredsz azon nyomban. Hát honnan tudd így, mit kell tenned? Hogyan különböztesd meg, mi a butaság, amivel veszélybe sodrod gyermeked, és mi a helyes tennivaló lázas gyermek lázcsillapítása kapcsán?

Félsz, hogy ez bekövetkezik? Vagy már meg is történt?

Többé nem kell félned! 

A “Nyuszi Pali lázas” mesekönyv pdf és a “Mindent a lázról- Pánik helyett tudás” című orvosszakmai pdf könyv, mindkettőt mi, orvosok, a Mami Gyógyít blog és weboldal szerzői írtuk. Ez a két pdf könyv együtt segíteni fog Neked, most még aggódó anyukának, hogy mindig felkészült legyél lázcsillapítás témában. Legyen akár szombat éjfél, nem maradnak kétségeid, hogyan csillapítsd gyermeked lázát, maradhatsz- e otthon vele vagy hívj orvost, mit adhatsz és mit nem. És ezernyi ilyen lázzal kapcsolatos kérdésre kapsz választ.

Így érzed majd magad, miután megkaptad az általunk, orvosok által írt mesekönyv pdf-et és az orvosszakmai pdf könyvünket a lázról, és rájössz, milyen egyszerű a lázcsillapítás- és hogy ezentúl nem kell a fórumokat túrnod órákig egy normális válaszért:

Így érzed majd magad, miután megkaptad a mesekönyv pdf-et és az orvosszakmai pdf könyvünet

És ilyen happy bébid lesz, amikor lement a láza és hallgatja a Nyuszi Pali lázas mesét, amit Te olvasol neki a mesekönyv pdf-ből:

Így fogja magát érezni gyermeked, miután lement a láza és közben meséled neki a “Nyuszi Pali lázas” mesénket

Mik ezek a pdf könyvek pontosan?

  1. Az első pdf könyv egy mesekönyv pdf formátumban (e-könyv). Címe: Nyuszi Pali lázas. Egy cuki mesét találsz benne egy belázasodott kisnyusziról, Kenguru Doktornéniről és Nyuszi Pali anyukájáról, klassz színes ábrákkal, rajzokkal illusztrálva. A mese segítségével elmesélheted gyermekednek, mi is az a láz, mi okozza, és mit kell tenni láz esetén.
  2. A másik pdf könyv egy orvosszakmai összefoglaló a lázról, lázcsillapításról a legújabb magyar és nemzetközi irányelveknek megfelelően. Címe: “Mindent a lázról- pánik helyett tudás”. Segítségével megtanulhatod a helyes lázcsillapítást, mindig kéznél lesz és soha többet nem kell kétségbeesetten mindenféle bizonytalan weboldalakat böngészned, vajon mit kell tenned, ha gyermeked belázasodott.

Mind a két pdf könyvet mi írtuk, orvosi tudásunkat és gyakorlati tapasztalatainkat belesűrítve.

Nyuszi Pali L zas mesekönyv pdf
Nyuszi Pali lázas mesekönyv pdf

 

Mi az a pdf könyv?

Mindkét kiadvány, a “Nyuszi pali lázas” mesekönyv pdf és a “Mindent a lázról- pánik helyett tudás” orvosszakmai pdf könyv elektronikus formátumú, azaz pdf-ben kapod meg, letöltheted és elmentheted a gépedre, és ki is nyomtathatod. Ez azért jó, mert ha egyszer megveszed, mindig ott lehet veled, és ha kinyomtatod, akkor például utazásra, hosszabb kirándulásra, hosszú hétvégére is magaddal viheted.

A NYUSZI PALI LÁZAS című kiadvány egy e-mesekönyv (elektronikus mesekönyv PDF formátumban), amit vásárlás után az e-mail címedre küldünk el.

A Mindent a lázról- pánik helyett tudás című kiadványunk szintén egy elektronikus könyv, pdf formátumban, amit vásárlás után az e-mail címedre küldünk el.

A két kiadványt EGYÜTT kapod meg. Így egyszerre leszel szuper felkészült és tájékozott lázcsillapítás témakörben, és ugyanakkor a mese segítségével szórakoztathatod is gyermeked, akinek sikeresen csillapítottad a lázát a szakmai könyv segítségével. 🙂 Klassz, ugye?

Hány oldalasak a pdf könyvek?

A “Nyuszi Pali lázas” című mesekönyv pdf 12 oldalas, tehát könnyen elolvasható, és a kinyomtatása sem kerül egy vagyonba. Ez ezért jó Neked, mint anyukáknak, mert amúgy sincs időd százoldalas könyveket olvasgatni- ugye?

A “Mindent a lázról- pánik helyett tudás” című pdf könyv 15 oldalas– ez tömény szakmai tudás a lázcsillapításról, amelyet úgy állítottunk össze, hogy gyakorlati tanácsokkal lásson el Téged, ha belázasodott a gyermeked. Viszont ezt is könnyen kinyomtathatod és gyorsan elolvashatod, hiszen ez sem egy érthetetlen lexikon!

Mit tartalmaz a Nyuszi Pali lázas mesekönyv pdf?

  • Először is egy nagyon aranyos, illusztrált mesét, amelyben a főszereplő egy lázas kisnyuszi, és természetesen az anyukája. Kenguru Doktornéni is szerepel. 
  • Ezután különböző foglalkoztató feladatokat, amely nagyszerű szórakozást fog jelenteni mindkettőtöknek. A foglalkoztatók konkrét ötleteket tartalmaznak, csak végig kell csinálnod őket.

Semmi bonyolult dologra nem kell gondolni, csak egy kis kreativitással fűszereztük meg a mesemondással egybekötött közös játékot! Szükséged lesz ollóra, papírra és színes ceruzákra, és egy kis kézügyességre. Jutalmad pedig a gyermeked mosolya lesz!

Biztosak vagyunk benne, hogy gyermekeddel együtt jól fogtok szórakozni, és a mesekönyv pdf- fel végre együtt mindent megtanultok a lázról és a lázcsillapításról. És közben le is fog menni gyermeked láza. 🙂

Mit tartalmaz a “Mindent a lázról- pánik helyett tudás” pdf könyv?

  • a lázról az alapvető orvostudományi dolgokat: mi az a láz, mi okozza, hogyan mérjünk lázat helyesen?
  • a lázcsillapítás csínját- bínját, a lázcsillapítókat, hatóanyagokat, mit szabad, mit tilos adni gyermekednek.
  • ráadásul nemcsak a gyógyszeres módszerekről írunk. Ha nem vagy gyógyszerpárti, ezt a részt imádni fogod.
  • végre összefoglalva megkapod, mikor kell orvost vagy mentőt hívnod sürgősen
  • a pdf könyv végén egy tudáspróbát is találsz, amellyel lemérheted, mennyit tudsz a lázcsillapításról.

 

Tudjuk, hogy Neked, anyukának, apukának egy nyűgös, beteg gyerek mellett nincs időd órákon át bizalmatlan forrásból táplálkozó, vagy simán csak szenzációhajhász, lájkvadász blogokat és weboldalakat böngészgetni, és eldönteni, vajon szakértők által írt információkhoz jutsz, vagy pedig veszélynek teszed ki gyermeked, ha követed a nemegyszer sarlatán oldalak tanácsait.

Ezért gyűjtöttük össze ebbe a szintén letölthető, átgondoltan és szisztematikusan megszerkesztett 15 oldalas szakmai pdf könyvbe (elektronikus könyvbe) mindazt az információt, amit a lázról és a helyes lázcsillapításról tudnod szükséges. 

Sőt, még egy tudáspróba- tesztet is írtunk, hogy leellenőrizhesd, mennyi mindent tudsz a lázról és a lázcsillapításról.

A “Mindent a lázról- pánik helyett tudás című pdf könyv tehát 15 oldal és majdnem 5000 szó a gyermekkori lázcsillapításról- tömény tudás, de érthető és szórakoztató formában, képekkel, illusztrációkkal.


ŐK MÁR A BÖLCS MAMIK TÁBORÁBA TARTOZNAK, AKIK MEGBÍZHATÓ,ORVOSI FORRÁSBÓL, TŐLÜNK TÁJÉKOZÓDNAK

VÉLEMÉNYEK A “NYUSZI PALI LÁZAS” MESEKÖNYV  PDF-ÜNKRŐL ÉS A “MINDENT A LÁZRÓL- PÁNIK HELYETT TUDÁS” ORVOSSZAKMAI PDF KÖNYVÜNKRŐL

Melinda3

Szakmailag maximálisan  korrekt, nem tudnék többet én sem hozzátenni és szerintem az anyukák számára nagyon hasznos, érthető és érdekes formában tartalmazza az információkat.  Gratulálok!!!

Dr. Petőházi Melinda, orvos

*********************************************************
Kriszti2
Szakmai e-book:
Ezt az anyagot minden szülőnek el kell olvasnia, hogy tisztában lehessen a láz körüli valós tényekkel. Minden kérdésemre választ kaptam, még azokra is, amik fel sem merültek még bennem.
 :-)
Remekül eloszlatja a tévhiteket, egyértelmű, jól értelmezhető leírás, átfogó képet ad az egész témakörről. 
Köszönöm, hogy hozzájuthattam egy ilyen anyaghoz, biztos vagyok benne, hogy a következő lázas esetünknél már higgadtabban fogok viselkedni, illetve amikor valóban szükséges, időben cselekszem majd.
Mese:
Imádom, végre egy okosan oktató mese, egy igazán fontos témakörben!
Biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi rendelőben tett látogatásunkkor kíváncsian várjuk majd a szökdécselő kenguru dokinénit!
 :)
Kern-Czink Krisztina
**********************************************
Kriszti1
Tisztelt Doktornő! 
Köszönöm a hasznos jótanácsokat, bizony már jó párszor megfordult a fejemben, hogy első kisbabám ha beteg, lázas lesz vajon hogy fogok reagálni rá? 
Nos, úgy gondolom ijedség továbbra is lesz, viszont az Ön által kapott tudással megfelelően, és pánik nélkül fogom tudni kezelni a helyzetet! 
A rengeteg hallott és olvasott kusza információk letisztultak az e-book-ok után, a pontos és elegendő tudás birtokában sokkal nyugodtabban várom a remélhetőleg minél kesőbb bekövetkező lázas állapotot! 
Köszönöm szépen! 
Fekete Krisztina 

————————————————————————–

NE VEDD MEG EZT A CUKI MESEKÖNYV PDF-ET, ÉS NE KÉRD AZ ORVOSSZAKMAI PDF KÖNYVET, HA:

• szívesebben ülteted le a gyermeked a tévé vagy a számítógép mellé, mintsem mesélnél neki
• úgy érzed, neked már semmi újdonságot nem lehet elmondani a gyermekbetegségekről, beleértve a lázat is
• ha sorban töltöd le az elektronikus könyveket az internetről, de soha nem nyitod meg őket

VEDD MEG EZT A CUKI MESEKÖNYV PDF-ET, ÉS KAPD MEG VELE EGYÜTT AZ AJÁNDÉK ORVOSSZAKMAI PDF KÖNYVET, HA:

kényelmes, otthon is bevethető segítséget szeretnél abban, hogyan tanítsd meg gyermeked játékos formában arra, mi is az a láz, miért alakul ki, mi okozza, és magad is tudni szeretnéd hiteles, orvosi forrásból, mik a legfontosabb teendők láz esetén.
• átgondoltan, pontosan el szeretnéd magyarázni gyermekednek a választ a kérdéseire a lázas betegségekkel kapcsolatban.
• egyúttal szeretnéd vidáman, együtt játszva megtanítani neki a legfontosabb teendőket.
szeretsz mesélni gyermekednek, és együtt rajzolni, alkotni vele- persze ez utóbbi ne legyen túl bonyolult
• szeretnéd, hogy más szerepben (például a doktorbácsiéban vagy doktornéniében) kipróbálja magát, de nincs ötleted, hogyan
• szeretnél gyorsan egy lényegre törő összefoglalót a legújabb lázcsillapítási irányelveknek megfelelően arról, mit kell tudni a lázas gyermekről, és mindezt szakmailag lektorálva, letölthető és kinyomtatható pdf formában

A mesekönyv pdf és az orvosszakmai pdf könyv nagy segítségedre lesznek akkor, amikor gyermeked legközelebb- vagy talán először- lázas lesz, hiszen téged nem fog felkészületlenül érni a lázas betegség, őt meg el fogod tudni szórakoztatni játékos formában.

Mennyibe kerül mindez?

A NYUSZI PALI LÁZAS  című mesekönyv pdf és a 15 oldalas “Mindent a lázról- pánik helyett tudás” című szakmai pdf könyv EGYÜTT:

1990 Ft 

CSAK ENNYI??? A KETTŐ EGYÜTT?

Igen, csak ennyi A KETTŐ EGYÜTT, mert azt szeretnénk, hogy minél több családhoz eljusson!

Fizetés: Átutalással

Megrendelésed után egy e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a fizetés részleteit. Ha az összeg beérkezett az e-mailben megadott bankszámlára, 1 munkanapon belül megkapod a NYUSZI PALI LÁZAS című mesekönyvünket pdf formátumban, a hozzá járó Mindent a lázról- pánik helyett tudás című orvosszakmai pdf könyvet, együtt.
Számlát elektronikus formában fogsz kapni, az összeg beérkezése napján, aznapi teljesítési és kiállítási dátummal, szintén az általad megadott e-mail címre.
NÉZD MEG A SPAM és (ha gmailt használsz) a PROMÓCIÓS mappáidat is, mert lehet, hogy e-mail-jeink ott landolnak!

FIGYELEM!

Az ellenszolgáltatás fejében letölthető dokumentumok megrendelésével és a vételár megfizetésével a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre egyrészt az Excellence Med Kft. (2184 Vácegres, Petőfi u.40., adószám: 22693468-2-13, Cg.13-09-157313), másrészt a megrendelő, mint Vevő között.

A szerződést a MEGRENDELEM gombra való kattintással az Excellence Med Kft-vel kötöd.

Fizetési feltételek: A megrendelés elküldését követően a megrendelésről haladéktalanul visszaigazolást küldünk elektronikus úton, az általad a regisztráció során megadott e-mail címre. A megrendelt dokumentumok vételárát a visszaigazolás kézhezvételét követő 8 (nyolc) napon belül vagy köteles banki átutalás útján megfizetni a visszaigazoló e-mail-ben lévő bankszámlaszára. A weboldalon feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák.

A vételár jóváírásának napjától számítva 1 munkanapon belül elektronikus úton, pdf file formátumban küldjük meg  részedre a  megrendelt dokumentumokat (pdf), az általad a regisztráció során megadott e-mail címre. A dokumentumok megküldésével egyidejűleg küldjük meg  a vételárról kiállított számlát is, elektronikus formában.

Részletes szerződési feltételek: lásd JOGI MENÜ, a láblécben

Bármilyen kérdésed van, felteheted a mamigyogyit kukac gmail pont com e-mail címen. Igyekszünk mihamarabb válaszolni.

Köszönjük, hogy bennünket választasz!

kerdojel

Még mindig hezitálsz?

Ha kíváncsi vagy, mit tartalmaz az orvosszakmai pdf könyv, akkor íme a tartalomjegyzék:

Mit tartalmaz a Lázas a gyermekem orvoszakmai pdf könyv? 

Mi a láz?
Hogyan alakul ki a láz?
Mi okozza a lázat?
Miért „jó”, ha lázasak vagyunk? Tényleg nem kell az alacsonyabb lázat csillapítani?
Lázmérés
Mit vizsgál az orvos? Ha már lement a láza a gyermekemnek, mit fog szólni, hogy mégis elvittem/kihívtam/bementem az ügyeletbe?
Ha nagyon magas a láz, akkor nagyon beteg a gyermekem?
Lázcsillapítás
Gyakorlati tanácsok – avagy a rengeteg lázcsillapító kúp, szirup, tabletta közül melyiket adjam?
Mit tehetsz még?
Ezt kérdezd az orvostól
Kérj azonnal orvosi segítséget, ha a következőket észleled!
Miért kell egyes esetekben a kórházi kivizsgálás? Főleg nagyon pici babánál, mikor velük annyira nehéz bennmaradni a kórházban? Nem lehetne mégis hazavinni?
Mikor fordulhat elő még, hogy kórházba kerülünk, és miért kell bennmaradnunk?
Mikor és miért kap lázcsillapító injekciót a gyermekem?
Mi az a Reye szindróma?
A paracetamol májkárosító hatása- mítosz vagy valóság?
Metamizol tartalmú szerek és mellékhatáuk
Tudtad? –érdekességek a láz kapcsán
Fizikális lázcsillapítás
Hogyan hatnak a lázcsillapítók?
Teszteld tudásod!
A teszt megoldása