PÁNIK HELYETT TUDÁS: A LÁZ

Gyermeked belázasodott. Nyugtalan, hisztizik, nem eszik, nem iszik, nem tudja mi ez az egész láz-dolog, és már előre ordít a gyerekorvos említésére is…

Te pedig már látod is,  hogy MEGINT cirkusz lesz az orvosnál, és aggódsz, hogyan lesz ebből gyógyszerbevétel, ha szükséges…

Ismerős helyzet? Ennek többé nem kell így történnie! Itt a játékos megoldásunk mindkettőtöknek!

Lázas gyerek

Nézzük csak, mit kérdezget ilyenkor csemetéd:

 • Mami, miért vagyok lázas?
 • Mi az a láz?
 • Mit csinál a doktornéni velem?
 • Mikor lesz már vége?
 • Nem veszem be a gyógyszert, fúj, undorító!

Te pedig kezdesz ingerült lenni, mert…

 • annyi mindent összeolvastál már a lázcsillapításról pro és kontra, azt sem tudod kinek higgy és kinek ne…
 • félsz attól, hogy elnézel valami súlyos tünetet és túl későn fordulsz orvoshoz…
 • belefáradtál abba, hogy gyermeked nemhogy enni, de inni sem hajlandó…nem lesz ennek jó vége…
 • eleged van abból, hogy órákig kell könyörögni a gyógyszer bevételéért…
 • bosszant, hogy igazából nem  is tudsz válaszolni a kérdéseire…
 • aggódsz, hogy mi lesz a legközelebbi lázas betegségnél, hogy ugyanazt a cirkuszt kell végigcsinálnotok a doktorbácsival vagy doktornénivel…

Most itt a lehetőség, hogy játékos formában elmagyarázhasd gyermekednek a lázzal kapcsolatos legfontosabb dolgokat, és egyúttal te is megtanuld a lázcsillapítás csínját-bínját, a legújabb orvosi irányelveknek megfelelően.

lázas a gyermekem

HŰHA, EZ KOMOLY?

IGEN!

Aggodalmad  varázsütésszerűen el fog oszlani, ha megismered a következő kiadványunkat, melyet átgondoltan úgy építettünk fel, hogy biztos lehess benne, gyermeked megérti, mi is történik vele, amikor belázasodik, te pedig pontosan tudd az orvosi szakma szabályai szerint lázcsillapítást.

A legközelebbi orvosi vizsgálat sikeres és garantáltan cirkuszmentes lesz, nem kell izgulnod, mert gyermeked nem fog megijedni, ha megérkezik a doktorbácsi vagy a doktornéni: meg fogja ugyanis érteni, miért is kell őt megvizsgálni.

Kényelmesen és egyszerűen megtaníthatod arra is, miért kell –ha enni nem is- de inni, és még többet inni lázas betegség esetén. Határozottan állítjuk, hogy még élvezni is fogod a mókát gyermekeddel, miközben a kérdéseire válaszolsz, és biztosan eredményesebb lesz a gyógyszer beadása is!

lázas a gyermekem

ÉS MINDEZT MÉGIS HOGYAN?

 • Játszva beszélni egy betegségről?
 • Nem félni a gyerekorvostól ezután?
 • Bevenni a gyógyszert?
 • Lehet ezt egyáltalán?

IGEN!

A NYUSZI PALI LÁZAS című e-mesekönyvünkben pontosan erre kínálunk neked megoldást.

lázról szóló mese gyerekeknek

Mi ez a kiadvány és mit tartalmaz?

A NYUSZI PALI LÁZAS című kiadvány egy e-mesekönyv (elektronikus könyv, PDF formátumban), amit vásárlás után az e-mail címedre küldünk el. Ezt tetszés szerint nézegetheted a gépeden, kinyomtathatod az egészet, vagy csak egy részét, ahogyan szeretnéd.

Hány oldalas az e-mesekönyv?

A NYUSZI PALI LÁZAS című e-mesekönyv 12 oldalas.

Mit tartalmaz az e-mesekönyv?

Először is egy nagyon aranyos, illusztrált mesét, amelyben a főszereplő egy lázas kisnyuszi, és természetesen az anyukája. Ezután különböző foglalkoztató feladatokat, amely nagyszerű szórakozást fog jelenteni mindkettőtöknek. A foglalkoztatók konkrét ötleteket tartalmaznak, csak végig kell csinálnod őket. Semmi bonyolult dologra nem kell gondolni, csak egy kis kreativitással fűszereztük meg a mesemondással egybekötött közös játékot! Szükséged lesz ollóra, papírra és színes ceruzákra, és egy kis kézügyességre. Jutalmad pedig a gyermeked mosolya lesz! Biztosak vagyunk benne, hogy gyermekeddel együtt jól fogtok szórakozni, és végre együtt mindent megtanultok a lázról és a lázcsillapításról.

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!

MEGLEPETÉS IS JÁR AZ E- MESEKÖNYVHÖZ!

 • ha a lázról szeretnéd tudni az alapvető orvostudományi dolgokat
 • ha a csillapításáról is mindent tudni szeretnél, de nemcsak a gyógyszeres módszerek érdekelnek
 • ha kíváncsi vagy, mikor kell orvost vagy mentőt hívnod sürgősen,

akkor szintén a legjobb helyen böngészel.

El ne kattints innen, mert mi erre is gondoltunk! Tudjuk, hogy az anyukáknak, apukáknak egy nyűgös, beteg gyerek mellett nincs ideje órákon át bizalmatlan forrásból táplálkozó, vagy simán csak szenzációhajhász, lájkvadász blogokat és weboldalakat böngészgetni, és eldönteni, vajon szakértők által írt információkhoz jutnak, vagy pedig akár veszélynek teszik ki gyermeküket, ha követik a nemegyszer sarlatán oldalak tanácsait. Ezért összegyűjtöttük egy szintén letölthető, átgondoltan és szisztematikusan megszerkesztett 15 oldalas szakmai e-book-ba (elektronikus könyvbe) mindazt az információt, amit a lázról tudnod szükséges. A lázról szóló szakmai elektronikus könyvünk címe:

Mindent a lázról- pánik helyett tudás!

És ezt most AJÁNDÉKKÉNT adjuk a NYUSZI PALI LÁZAS e-mesekönyvhöz! Így mindent megtalálsz egy helyen, nem kell keresgetned, ha gyorsan akarsz választ kapni sürgető kérdéseidre.

Sőt, még egy tudáspróba- tesztet is írtunk, hogy leellenőrizhesd, mennyi mindent tudsz a lázról és a lázcsillapításról.

15 oldal és majdnem 5000 szó a gyermekkori lázcsillapításról!

——————————————————————

VÉLEMÉNYEK 

Melinda3

Szakmailag maximálisan  korrekt, nem tudnék többet én sem hozzátenni és szerintem az anyukák számára nagyon hasznos, érthető és érdekes formában tartalmazza az információkat.  Gratulálok!!!

Dr. Petőházi Melinda, orvos

*********************************************************
Kriszti2
Szakmai e-book:
Ezt az anyagot minden szülőnek el kell olvasnia, hogy tisztában lehessen a láz körüli valós tényekkel. Minden kérdésemre választ kaptam, még azokra is, amik fel sem merültek még bennem.
 :-)
Remekül eloszlatja a tévhiteket, egyértelmű, jól értelmezhető leírás, átfogó képet ad az egész témakörről. 
Köszönöm, hogy hozzájuthattam egy ilyen anyaghoz, biztos vagyok benne, hogy a következő lázas esetünknél már higgadtabban fogok viselkedni, illetve amikor valóban szükséges, időben cselekszem majd.
Mese:
Imádom, végre egy okosan oktató mese, egy igazán fontos témakörben!
Biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi rendelőben tett látogatásunkkor kíváncsian várjuk majd a szökdécselő kenguru dokinénit!
 :)
Kern-Czink Krisztina
**********************************************
Kriszti1
Tisztelt Doktornő! 
Köszönöm a hasznos jótanácsokat, bizony már jó párszor megfordult a fejemben, hogy első kisbabám ha beteg, lázas lesz vajon hogy fogok reagálni rá? 
Nos, úgy gondolom ijedség továbbra is lesz, viszont az Ön által kapott tudással megfelelően, és pánik nélkül fogom tudni kezelni a helyzetet! 
A rengeteg hallott és olvasott kusza információk letisztultak az e-book-ok után, a pontos és elegendő tudás birtokában sokkal nyugodtabban várom a remélhetőleg minél kesőbb bekövetkező lázas állapotot! 
Köszönöm szépen! 
Fekete Krisztina 

————————————————————————–

NE VEDD MEG EZT A CUKI E-MESEKÖNYVET, ÉS NE KÉRD AZ AJÁNDÉK SZAKMAI E-BOOK-OT…

• …ha szívesebben ülteted le a gyermeked a tévé vagy a számítógép mellé, mintsem mesélnél neki
• …ha úgy érzed, neked már semmi újdonságot nem lehet elmondani a gyermekbetegségekről, beleértve a lázat is
• …ha sorban töltöd le az elektronikus könyveket az internetről, de soha nem nyitod meg őket

VEDD MEG EZT A CUKI E-MESEKÖNYVET, ÉS KAPD MEG VELE EGYÜTT AZ AJÁNDÉK SZAKMAI E-BOOK-OT…

• …ha kényelmes, otthon is bevethető segítséget szeretnél abban, hogyan tanítsd meg gyermeked játékos formában arra, mi is az a láz, miért alakul ki, mi okozza, és magad is tudni szeretnéd hiteles, orvosi forrásból, mik a legfontosabb teendők láz esetén.
• …ha átgondoltan, pontosan el szeretnéd magyarázni gyermekednek a választ a kérdéseire a lázas betegségekkel kapcsolatban.
• …ha egyúttal szeretnéd vidáman, játszva megtanítani neki a legfontosabb teendőket.
• …ha szeretsz mesélni gyermekednek, és együtt rajzolni, alkotni vele- persze ez utóbbi ne legyen túl bonyolult
• …ha szeretnéd, hogy más szerepben (például a doktorbácsiéban vagy doktornéniében) kipróbálja magát, de nincs ötleted, hogyan
• …ha szeretnél gyorsan egy lényegre törő összefoglalót a legújabb irányelveknek megfelelően arról, mit kell tudni a lázas gyermekről, és mindezt szakmailag lektorálva

Az e-mesekönyv és a szakmai e-book nagy segítségedre lesznek akkor, amikor gyermeked legközelebb lázas lesz, hiszen már tudni fogja, miről van szó és mi fog történni, és téged sem fog felkészületlenül érni a lázas betegség.

Mennyibe kerül mindez?

A NYUSZI PALI LÁZAS  című e-mesekönyv ára az ajándék 15 oldalas szakmai kiadvánnyal együtt:

1990 Ft (Áfá-val.)

CSAK ENNYI???

Igen, csak ennyi, mert azt szeretnénk, hogy minél több családhoz eljusson!
AJÁNDÉK: A Mindent a lázról-Pánik helyett tudás című orvosi kiadvány e- book formában a legfontosabb kérdések megválaszolásával a LÁZ témakörben, ez tehát AJÁNDÉK

Fizetés: Átutalással

Megrendelésed után egy e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a fizetés részleteit. Ha az összeg beérkezett az e-mailben megadott bankszámlára, 1 munkanapon belül megkapod a NYUSZI PALI LÁZAS című kiadványunkat pdf formátumban, a hozzá járó Mindent a lázról- pánik helyett tudás című orvosi kiadvánnyal  együtt, mely szintén pdf- formátumban érkezik majd.
Számlát elektronikus formában fogsz kapni, az összeg beérkezése napján, aznapi teljesítési és kiállítási dátummal, szintén az általad megadott e-mail címre.
NÉZD MEG A SPAM és (ha gmailt használsz) a PROMÓCIÓS mappáidat is, mert lehet, hogy e-mail-jeink ott landolnak!

ÁSZF: KATTINTS IDE A MEGTEKINTÉSHEZ!

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT: KATTINTS IDE A MEGTEKINTÉSHEZ!

MEGRENDELEM

Email*
Név*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Tudomásul veszem és elfogadom az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót*
Beleegyezem, hogy amennnyben az e-book (pdf) kiküldésre került, úgy a szolgáltatás teljesítése megkezdődött, nem élhetek az elállás jogával*
Kuponkódod (ha van):
Szeretnék a Mami Gyógyít hírlevélre is feliratkozni, és ehhez önként adom meg az alábbi adataimat: email-címem és nevem


FIGYELEM!

Az ellenszolgáltatás fejében letölthető dokumentumok megrendelésével és a vételár megfizetésével a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre egyrészt az Excellence Med Kft. (2112 Veresegyház, Páskom u. 8-10. 1/B. ép., adószám: 22693468-2-13, Cg.13-09-157313, bankszámlaszám: 10401000-50526568-53681002), másrészt a megrendelő, mint Vevő között.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással az Excellence Med Kft-vel kötöd.

Fizetési feltételek: A megrendelés elküldését követően a megrendelésről haladéktalanul visszaigazolást küldünk elektronikus úton, az általad a regisztráció során megadott e-mail címre. A megrendelt dokumentum vételárát a visszaigazolás kézhezvételét követő 8 (nyolc) napon belül vagy köteles banki átutalás útján megfizetni a visszaigazoló e-mail-ben lévő bankszámlaszámra. A weboldalon feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák.

A vételár jóváírásának napjától számítva 1 munkanapon belül elektronikus úton, pdf file formátumban küldjük meg  részedre a  megrendelt dokumentumot, az általad a regisztráció során megadott e-mail címre. A dokumentum megküldésével egyidejűleg küldjük meg  a vételárról kiállított számlát is, elektronikus formában.

Részletes szerződési feltételek: lásd www.mamigyogyit.hu/Jogi háttér/Távszerződés

Bármilyen kérdésed van, felteheted a mamigyogyit kukac gmail pont com e-mail címen. Igyekszünk mihamarabb válaszolni.

kerdojel

Még mindig hezitálsz?

Ha kíváncsi vagy, mit tartalmaz a szakmai e-book, akkor íme a tartalomjegyzék:

Mit tartalmaz a Lázas a gyermekem e-book? 

Mi a láz?
Hogyan alakul ki a láz?
Mi okozza a lázat?
Miért „jó”, ha lázasak vagyunk? Tényleg nem kell az alacsonyabb lázat csillapítani?
Lázmérés
Mit vizsgál az orvos? Ha már lement a láza a gyermekemnek, mit fog szólni, hogy mégis elvittem/kihívtam/bementem az ügyeletbe?
Ha nagyon magas a láz, akkor nagyon beteg a gyermekem?
Lázcsillapítás
Gyakorlati tanácsok – avagy a rengeteg lázcsillapító kúp, szirup, tabletta közül melyiket adjam?
Mit tehetsz még?
Ezt kérdezd az orvostól
Kérj azonnal orvosi segítséget, ha a következőket észleled!
Miért kell egyes esetekben a kórházi kivizsgálás? Főleg nagyon pici babánál, mikor velük annyira nehéz bennmaradni a kórházban? Nem lehetne mégis hazavinni?
Mikor fordulhat elő még, hogy kórházba kerülünk, és miért kell bennmaradnunk?
Mikor és miért kap lázcsillapító injekciót a gyermekem?
Mi az a Reye szindróma?
A paracetamol májkárosító hatása- mítosz vagy valóság?
Metamizol tartalmú szerek és mellékhatáuk
Tudtad? –érdekességek a láz kapcsán
Fizikális lázcsillapítás
Hogyan hatnak a lázcsillapítók?
Teszteld tudásod!
A teszt megoldása