TROMBÓZISMEGELŐZŐ KOMPRESSZIÓS HARISNYÁK

ITT MEGTALÁLOD AZ ÖSSZES TROMBÓZISMEGELŐZŐ HARISNYÁNKAT EGY HELYEN!

Minden trombózismegelőző kompressziós harisnyát és kompressziós térdzoknit raktárról szállítunk, azonnal, nem kell várnod! 

Méretek: XS-től 6XL méretig!

TROMBÓZISMEGELŐZŐ KOMPRESSZIÓS COMBFIXEK

LIPOTHROMBO TROMBÓZIS- ÉS EMBÓLIAMEGELŐZŐ COMBTŐIG ÉRŐ KOMPRESSZIÓS HARISNYA XS-6XL

Lipotrombo trombózis és embóliamgelőző kompressziós harisnya

TROMBÓZISMEGELŐZŐ KOMPRESSZIÓS TÉRDZOKNIK

LIPOTHROMBO TROMBÓZIS- ÉS EMBÓLIAMEGELŐZŐ KOMPRESSZIÓS TÉRDFIX XS-6XL, 1 PÁR

Lipothrombo trombózis és emboliamegelőző térdzokni

ÍGY VEDD FEL A LIPOTHROMBO KOMPRESSZIÓS TÉRDZOKNIT:

Miért a prémium minőségű Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző kompressziós combfixet vagy térdfixet válaszd? 

  • I-es kompressziós erősségű combfix és térdzokni, 18-21 Hgmm-es kompressziós osztály, ezzel biztosítja az orvosilag szükséges kompressziót. NEM KELL RECEPTRE FELÍRNI!
  • A Lipothrombo kompressziós combfix és térdfix kompressziós erőssége a bokától felfelé haladva csökken
  • A Lipothrombo kompressziós combfix és térdfix légáteresztő anyagból készültek– ezért nagyon kellemes viselet lábaid számára
  • A Lipothrombo kompressziós combfixnek tapadós felső pereme van, amely megakadályozza a lecsúszást
  • A Lipothrombo kompressziós combfix és térdfix talpán is jól látható kerek kivágás található, ezen keresztül ellenőrizhető a megfelelő vérkeringés megléte vagy hiánya
  • A Lipothrombo kompressziós combfix és térdfix sarokrésze és bokarésze jól láthatóan jelzett, így könnyen megtalálod, hogyan kell elhelyezkednie helyesen a lábadon
  • mindkét termék 90 Celsius fokon mosható, így pénzt takarítasz meg a használatával, hiszen nem kell eldobnod, többször is használhatod, ráadásul a környezeted is véded azzal, hogy újrahasználható terméket vásárolsz
  • Széles méretválasztékban rendelhető: XS- től 5XL-ig, hogy megtaláld a tökéletes méretet
  • Minden Lipothrombo kompressziós harisnya- combfix- és térdfix cseh gyártmányú, és rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal (például CE jel). Így biztos lehetsz abban, hogy nem megbízhatatlan helyről és gyárból származó bóvliért adsz pénzt, hanem valóban orvosilag igazolt hatékonyságú, kiemelkedő minőségű kompressziós harisnyát vásárolsz.
  • Fehér színű a combfix és a térdfix is, bézs felirattal, bézs színű sarok- és bokajelöléssel. Mivel semleges színű- ha mérete megfelelő- férfiak és nők egyaránt, viselhetik.

Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző kompressziós térdzokni

Mi az a trombózis, és mi az a mélyvénás trombózis?

Ha a sértetlen érrendszerben vérrög képződik, akkor beszélünk trombózisról, és a kialakult vérrögöt trombusnak hívjuk. Mélyvénás trombózis akkor jön létre, ha az alsó végtag vénáiban vérrög (trombus) képződik.

Embóliáról akkor beszélünk, ha ez a vérrög leszakad a véna faláról, és elindul az érrendszerben. Ekkor a vérrögöt embólusnak nevezzük. Az embólus a vérárammal sodródik, és vándorol az érrendszerben, és távoli helyeken ékelődhet be. Leggyakoribb és legveszélyesebb formája a tüdőembólia, mikor a vérrög a tüdőbe vándorol, és ez halálos is lehet.

Trombus, vérrög

IDE KATTINVA TÖBBET IS MEGTUDHATSZ ARRÓL, HOGYAN TUDOD MEGELŐZNI A TROMBÓZIST:

TROMBÓZISMEGELŐZÉS

Ha tetszett ez a cikk, akkor további tartalmakért kövess az alábbi közöségi-média felületeken is, várlak szeretettel:

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy sok- sok információt kaphass a gyermekbetegségekről, megelőzésükről és kezelésükről, megbízható forrásból, orvosoktól!

IDE KATTINTS a HÍRLEVÉLFELIRATKOZÁSHOZ!