SLEEP Spray- ALVÁST SEGÍTŐ SPRAY

SLEEP spray alvászavarok, alvásproblémák megoldására. Szuper kiszerelés, spray forma, könnyen adagolható, gyorsan hat.

Leírás

SLEEP SPRAY- alvászavar ellen, természetes hatóanyagokkal: melatonin, valerianagyökér (orvosi macskagyökér) és GABA- tartalmú  nyelv alatti spray a nyugodt éjszakákhoz! 14 ml,  30 adag

Miben segít Neked a Sleep Spray?

A SLEEP Spray melatoninnal megoldja az alvászavarodat!
A SLEEP Spray melatoninnal megoldja az alvászavarodat!

A SLEEP nyelv alatti spray segíteni fog Neked, ha:

 • alvásproblémákkal küzdesz

 • nem tudsz elaludni estére

 • felébredsz az éjszaka közepén, és álmatlanul forgolódsz órákon keresztül

 • éjszakai megébredés után vagy vissza sem tudsz aludni, vagy ha visszaalszol, úgy ébredsz fel, mint egy zombi

 • ha folyamatosan “kattog az agyad”, és ez az alvásodat károsan befolyásolja

 • ha többször lenyomod a szundi funkciót a telefonodon, mielőtt felkenél, és hullafáradtan kelsz fel éppen emiatt

Sleep spray melatoninnal a nyugodt alvásért
Sleep spray melatoninnal a nyugodt alvásért

Mi van a SLEEP Spray-ben?

 • melatonin- egy természetes anyag, amelyet saját szervezetünk is termel. A melatonin az alvási ciklust irányító hormon. Megnöveli a REM-ciklus hosszát, emiatt alvászavar ellen adják. Hat a test hőmérsékletére, és álmosságot okoz. Az immunrendszereünkre is hatással van. Nem okoz függést vagy hozzászokást!
 • valeriana (macskagyökér)- kivonat: több ezer éve ismert  és használt gyógynövény. Az orvosi macskagyökér a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben is benne van,  Valerianae radix néven. Emberi vizsgálatok során hatékonynak találták enyhe és közepes alvászavarokban. Nem okozz függést vagy hozzászokást!
 • GABA: gamma-amino- vajsav, egy szintén természetes molekula, amelyet a szervezetünk magától is termel. A macskagyökérrel együtt segítik egymás hatását, azaz együtt erősebbek, hatásosabbak, mint külön- külön adva.

Hogyan kell adagolni a SLEEP Spray-t?

Ez a szuper kis spray könnyen adagolható, saját magadnak szabályozhatod, mennyit szeretnél bevenni belőle.

A nyelved alá kell fújni, mert mikronizált hatóanyagainak köszönhetően gyorsan és könnyen felszívódik.

(Ellentétben egy tablettával, amelynek legalább egy- két óra kell a felszívódásához, addig semmilyen hatást nem fejt ki, és nem is tudod szabályozni a bevett mennyiséget.)

Hol gyártják a SLEEP Spray-t?

A Sleep spray amerikai gyártmányú, és egyenesen Hollandiából érkezik Hozzád, futár segítségével az otthonodba, vagy ha van nálunk készleten, akkor innen.

Miért ajánlom orvosként a SLEEP Spray-t?- Saját történetem

Én is sokáig küzdöttem alvásproblémákkal, amikről azt hittem, egy bizonyos kor után “normálisak.” Hát nem azok.  Kisgyerekes anyukaként és vállakozó anyukaként egyben sokszor “ájultam be” a gyermekem mellé este 8- 9 órakor, de ha nem aludtam el ilyen korán, akkor is gyakran előfordult, hogy éjjel 3 órakor felébredtem.

És akkor következett a “szenvedés”.

Elkezdtem forgolódni, és próbáltam visszaaludni, rendszerint eredménytelenül.

Ilyenkor volt, hogy felkeltem, és inkább dolgoztam a saját cégemen a laptopomon- ugye mondanom sem kell, mennyire egészségtelen ez, hajnal 3-kor már leülni a laptop elé…egészen hajnal 6-fél 7-ig, amikor annyira fáradt voltam már, hogy magától lecsukódott a szemem. Körülbelül fél óráig tudtam aludni ilyenkor- nyilván azt sem kell bemutatni, hányszor lenyomtam a szundi funkciót… És ilyenkor minden egyes nap elkéstünk az iskolából…

Amikor pedig “sikerült” visszaaludnom a hajnali 3-as felébredés után, mondjuk 2 óra forgolódás után, hajnal 5-kor, az eredmény ugyanez lett, csak annyi különbséggel, hogy reggel 7-ig folyamatosan,  rendszeresen rémálmaim voltak. Üldöztek, futottam, szörnyű dolgokról álmodtam… borzalmas volt. Ezért volt, hogy inkább vissza sem aludtam. Inkább az álmatlanság, mint ezek a szörnyű rémálmok.

Mindkét “eredmény” másnap rettenetes volt, nem tudtam koncentrálni, döntöttem magamba a kávét, ingerült voltam, és délutánra kidőltem, mert a nem- alvás megbosszulta magát.  Márpedig munkaidőben a saját cégében SEM alszik az ember, ha meg munkahelyed van, mondjuk irodában dolgozol, főleg nem tudod ezt megtenni…

Sleep spray alvászavarokra, alvásproblémákra
Így néztem ki kora délután  egy – egy nem- alvós éjszakék után

Az “EBBŐL ELÉG!” pont ott jött el az életemben, amikor ez a történet egyszer hajnali 1 (!) órakor elkezdődött, és hajnal 5-ig tartott. Ekkor már tudtam, hogy segítséget kell kapnom valamilyen formában- és ekkor kezdtem használni a SLEEP Spray-t saját magamon.

Eredményeim a SLEEP Spray-vel

Első este egyetlen puff-ot (1 adag spray-t) “mertem” használni, mert nem tudtam, mit is várhatok, mire készüljek. Este 10-kor kerültem ágyba. Pár perc után elálmosodtam, és gyorsan el is aludtam Egyetlen egyszer ébredtem fel valamikor, amikor még sötét volt, de rögtön(!) visszaaludtam. Reggel 5.30-kor, frissen, kipihenten ébredtem fel, és nem hittem el, hogy már fél 6 van, nem pedig éjjel 3 óra.

Második este már bátrabb voltam, két puff-ot (2 adag spray-t) fújtam a nyelvem alá- és csodák csodája, nyugodtan, ébredés nélkül aludtam este 10-től ismét reggel fél 6-ig. Elmondhatatlanul örültem.

Amikor “idegesebb” napom van, és zaklatottabb vagyok, akkor 3-4 puff spray- vel nyugodtan átalszom az éjszakát.

Amikor nagyon elfáradok napközben (például túrázunk, sokat mozgok stb), és úgy érzem, menni fog az alvás magától is, akkor nem is használom a SLEEP spray-t, hiszen ebben az a nagyszerű, hogy nem lehet hozzászokni, így nem kell félnem attól, hogyha egyszer elkezdem, akkor nem tudok “lejönni róla”.

Amikor véletlenül megébredek az éjszaka közepén (hiszen nem vagyunk robotok, nem minden hat mindig ugyanúgy minden alkalommal ránk), akkor egyetlen puff (spray-zés) és vígan alszom tovább reggelig.

Amit még kiemelnék, hogy – bár úgy tűnhet, korai az a fél 6-os kelés- nekem nagyon jó érzés, hogy PIHENTEN, MAGAMTÓL ébredek fel, nem pedig zombiként, miután 3-4x lenyomtam a 9 perces szundit.

A reggeleim csak az enyémek, mindenki alszik rajtam kívül- van idő átgondolni a napom és felkészülni rá. Sőt, ha ahhoz van kedvem, akár a munkát is elkezdeni.

Ezért orvosként is, és felhasználóként is bátran ajánlom Neked is a SLEEP Spray-t, ha alvásgondokkal, alvászavarral küzdesz!

Hogyan tudod megrendelni a SLEEP Spray-t?

Írj e-mailt erre az e-mail címre: info kukac excellencemed pont net. Általában van raktáron pár darab, mert én is használom rendszeresen. Előre utalás után, futárral tudom küldeni Neked, vagy Foxpost automatába- ahogyan neked kényelmes.

Figyelem! UTÁNVÉTES szállítás nem lehetséges, köszönöm a megértésed.

A termék nem szolgál betegségek gyógyítására. Kérdések esetén fordulj kezelőorvosodhoz!

Fotók:

Források:

 • Orvosi, gyógyszertani tanulmányaim a melatoninról, a valerianaról és a GABA-ról (gamma- amino-vajsav)
 • https://hu.wikipedia.org/wiki/Orvosi_macskagy%C3%B6k%C3%A9r