LIPOELASTIC® LIPOHEAL HEGKEZELŐ GÉL

7 688 Ft

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél új generációs szilikonból készült hegkezelő gél, E- vitaminnal dúsítva. Hipertrófiás hegek, keloidos hegek kialakulásának megelőzésére és gyógyulásának elősegítésére, bármilyen műtét, égés, piercing vagy tetoválás után.

Elfogyott

Cikkszám: LIPOHEAL Kategória:

Leírás

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél új generációs szilikonból készült hegkezelő gél, E- vitaminnal dúsítva. Biokompatibilis, válogatott összetevőkből készült, klinikailag bizonyított hatással.

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL Európában gyártott, ellenőrzött, regisztrált CE- jeles,E- vitaminos szilikonos hegkezelő gél.

FIGYELEM! Közeli lejáratú akciós hegkezelő gél, UTOLSÓ DARABOK, AMÍG A KÉSZLET TART!

LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél
LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél

 

Mire jó a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél?

Lipoheal hegkezelő gél információk
A LIPOHEAL hegkezelő gél csökkenti a viszketést és a pirosságot, segít a bőr regenerációjában, és klinikailag bizonyított hatású hatóanyagokat tartalmaz

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél egyaránt használható műtét és égés utáni hegek gyógyulásának elősegítésére, valamint régebbi hegek kezelésére:

 • régi és új hipertrófiás hegek gyógyulásának elősegítésére
 • régi és új keloidos hegek gyógyulásának elősegítésére
 • keloidos és hipertrófiás hegek kialakulásának csökkentése/ meggátlására égési hegek esetében
 • keloidos és hipertrófiás hegek kialakulásának csökkentése/ meggátlására műtéti hegek esetében
 • acne-s hegek gyógyulásának elősegítésére

Hogyan segít neked a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél?

A szilikon elősegíti a kollagén termelődését, ezáltal a hegek puhábbak lesznek és finomabb, simább kinézetűekké válnak.

A LIPOHEAL gélt könnyű alkalmazni, valamint a szilikon érzékeny bőrön is alkalmazható, köszönhetően a biztonságos és nem- toxikus tulajdonságainak.

Hol alkalmazhatod a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt?

Milyen hegekre jó a Lipoheal hegkezelő gél?
Milyen hegekre jó a Lipoheal hegkezelő gél?

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél fő alkalmazási területei például a következők:

 • arcon lévő hegek (például acne után)
 • facelift utáni hegek az arcon
 • égési hegek
 • tetoválás után kialakult keloidos hegek
 • mellplasztika utáni hegek
 • piercing után kialakult köldökhegek
 • hasplasztika utáni hegek
 • császármetszés hege
 • zsírleszívás hege
 • valamint olyan testfelületek, ahol a bőr hajlása miatt szilikontapasz alkalmazása nem lehetséges
 • és mindenütt, ahol a testeden a hegek gyógyulását elő szeretnéd segíteni, bármilyen műtét után

LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél- ELŐTTE-UTÁNA fotók

Lipoheal hegkezelő gél előtte-utána fotók
Lipoheal hegkezelő gél előtte-utána fotók

Az első Before fotón egy hasi műtéti heg azon állapotát láthatod, mielőtt a páciens elkezdte használni a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt. A második, After képen pedig a gél rendszeres használata után ugyanez a heg látható, amely gyönyörűen begyógyult.

A sorban a harmadik Before fotón egy hajas fejbőrhöz közeli, homlokon végzett műtéti heg azon állapotát láthatod, mielőtt a páciens elkezdte használni a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt. A negyedik, After képen pedig a gél rendszeres használata utáni heg (pontosabban csak a hűlt helye)  látható, mert a heg eltűnt, és nem is látszik már a helye.

Hogyan kell alkalmazni a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt?

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél sikerességének kulcsa a megfelelő alkalmazás: a hosszútávú használat során lesz esély a tökéletes eredmény elérésére.

A javasolt kezelési idő 8 és 16 hét között változik, a heg állapotától függően, csak ezen idő eltelte után lehet tartós eredményre számítani.

A hegek alakja és mérete is változik az idő elteltével, így a hegkezelő gél alkalmazását a lehető leghamarabb el kell kezdeni. Erről kérdezd kezelőorvosodat!

Kövesd a dobozban található Használati Útmutatót a legtökéletesebb eredmény elérése érdekében.

Alkalmazható- e a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél gyermekek esetében?

IGEN, a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél gyermekkorban is alkalmazható.

Miért válaszd a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt?

Összefoglalva azért, mert egy huszonegyedik századi technológiával gyártott, Európában készült, legmodernebb hatóanyagokból álló hegkezelő gélt kapsz, amely ellenőrzött gyártási körülmények között készül, és a minőségi tanúsítványai is természetesen a rendelkezésedre állnak. 

Lipoheal hegkezelő gél
Lipoheal hegkezelő gél
 • A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél orvostechnikai eszköz, így szigorú gyártási követelményeknek kell megfelelnie- ez a Te nagyobb biztonságodat segíti elő.
 • A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél új generációs szilikonból készült.
 • A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél komponensei biokompatibilisek, és válogatott hatóanyagok.
 • A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél a bőrön láthatatlan védőfilm réteget képez, de szükség esetén vízzel könnyen lemoshatod.
 • a szilikon hatása orvosilag bizonyított, mind a hegek kialakulásának megelőzésében, mind a hegek gyógyulásának elősegítésében (forrás lent)

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt azért fejlesztette ki a LIPOELASTIC gyártócég a francia M-TECHNOLOGIES céggel együttműködve, mert meg szeretett volna felelni a 21. század hölgyei és urai által támasztott magas igényeknek: 

 • akiknek fontos az európai, regisztrált, ellenőrzött, orvosi minőség, amelyet hatóság vizsgált be és ellenőriz folyamatosan (ezért kapott CE- jelet a termék)
 • akiknek fontos, hogy klinikailag bizonyított hatóanyagokat használjanak hegeik gyógyulásának elősegítésére (szilikon és E- vitamin)
 • akik törődnek bőrük szépségével és egészségével, és szeretnének a keloidos, és hipertrófiás hegek ellen tenni
 • és akik biztonságos, a gyártó által is jóváhagyott hegkezelő gélt keresnek gyermekeik részére, mert ez a gél gyermekeken is biztonsággal is alkalmazható.

Ha Te olyan hölgy vagy úr vagy, aki

 • szeretnél mindent megtenni a keloidos, hipertrófiás hegek kialakulásának megelőzéséért, amelyek műtét vagy égés után keletkezhetnek bőrödön
 • szeretnél mindent megtenni a keloidos, hipertrófiás hegek szebbé tétele érdekében, amelyek műtét vagy égési sérülés után keletkeztek bőrödön
 • szeretnél olyan hegkezelő gélt, amely gyermeked bőrén is biztonsággal alkalmazhazó a gyártó javaslata szerint
 • nem akarsz ellenőrizetlen, regisztrálatlan, CE- jel néküli, olcsó, ki-tudja-hol-gyártott hegkezelő gélt kenni a bőrödre, vagy gyermeked bőrére, amelynek bizonytalan az eredete
 • hanem regisztrált, ellenőrzött hegkezelő gélt szeretnél, amely európai gyártmányú

akkor megtaláltad a neked való hegkezelő gélt: a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél tökéletes választás számodra.

Miért bízhatsz a Lipoelastic gyártó cégben?

A Lipoelastic gyár Csehországban
A Lipoelastic gyár Csehországban
 • Mert a Lipoleastic cég már 2002 óta gyárt sebészek által műtétek után használt különböző orvostechnikai eszközöket a legmagasabb minőségben, például kompressziós orvosi ruhákat, trombózismegelőző és visszérmegelőző kompressziós harisnyákat. Több, mint 80 dolgozójuk dolgozik a gyárban.
 • Mert LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél prémium francia- cseh gyártmányú, és rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal (CE jel, ISO 9001:2008.)
 • Így biztos lehetsz abban, hogy nem megbízhatatlan helyről és gyárból származó bóvliért adsz pénzt, hanem valóban orvosilag igazolt hatékonyságú, kiemelkedő minőségű hegkezelő gélt vásárolsz.

Hogyan néz ki a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gél?

Pontosan úgy, ahogyan egy prémium minőségű hegkezelő gélnek ki kell néznie.

Fehér és aranyszínű dobozban érkezik Hozzád, magyar nyelvű címkével és magyar nyelvű használati útmutatóval ellátva- ahogyan a magyar jogszabályok szerint kell. (Ha olyan terméket rendelsz, ahol a gyártó/forgalmazó ezt nem biztosítja, onnan ne rendelj máskor a saját magad védelmében- hiszen fogalmad sincs mit veszel, egyáltalán jó- e a termék számodra, és hogyan kell használni. És ezt Te sem szeretnéd- hiszen az egészséged kockáztatod).

Visszaküldheted- e a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt?

Erre kizárólag akkor van lehetőséged, ha nem bontottad fel a gélt- tehát a doboza is ép, nem vetted le a kupakját, ép a fém matrica ami lezárja, és nem nyomtál ki belőle semennyit sem.

Ugyanúgy, ahogyan más krémet, kozmetikumot sem, felbontott állapotban ezeket akkor sem veszik vissza az üzletek, ha nem webshopban, hanem „normál” üzletben vásároltad. (ugye te sem szeretnél olyan krémet, kozmetikumot, gélt stb venni, amelyet valaki már felbontott, csak visszahozta?)

Tehát a hegkezelő gélt felbontott állapotban nem tudjuk visszavenni. De ezt már érted-  hiszen Te sem szeretnél olyan krémet, kozmetikumot, gélt kapni, amelyből valaki már használt.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

A LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélt raktárról szállítjuk, azonnal. Nem kell várnod, míg innen-onnan megrendeljük, és több lépcsőben több nap vagy hét alatt ér oda Hozzád. Ha van a webshopban, akkor van raktáron is. Levesszük a polcról és már küldjük is.

Amint megérkezik az átutalásod, lehetőség szerint aznap, de maximum 24 órán belül feladjuk neked a rendelt terméket, és 1 nap alatt odaér Hozzád.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK: 

IDE KATTINTVA tájékozódhatsz a szállítási díjakról.

A választott szállítási díjat a webshopunk automatikusan kiszámolja Neked!

Miért bízhatsz a LIPOELASTIC® LIPOHEAL szilikonos hegkezelő gélben?

 • Mert Európában  gyártott hegkezelő gél, nem bizonytalan származású bóvli
 • Regisztrált és ellenőrzött termék
 • CE- tanúsítvánnyal rendelkezik
 •  a szilikon és az E- vitamin is orvosilag bizonyított hatású
 • És azonnal kiszolgálunk, raktárról. Nincs több napos várakozási idő. Ami van a webshopban készleten, az van a polcainkon is.

A TERMÉK NEM SZOLGÁL BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA! VÁSÁRLÁS ELŐTT MINDEN ESETBEN KÉRD KI KEZELŐORVOSOD TANÁCSÁT!

Orvosszakmai források

Neerja Puri and Ashutosh Talwar: The Efficacy of Silicone Gel for the Treatment of Hypertrophic Scars and Keloids
J Cutan Aesthet Surg. 2009 Jul-Dec; 2(2): 104–106.
doi: 10.4103/0974-2077.58527

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2918339/