LIPOELASTIC DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY KOMPRESSZIÓS HARISNYANADRÁG

6 985 Ft

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág gyönyörű, elegáns kompressziós harisnyanadrág, amely nemcsak a visszereidet segít megelőzni, hanem szép is.  Azonnali szállítás, raktárról, nem kell várnod.

 

Leírás

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág viselésével nagy lépést teszel a visszerek megelőzése érdekében, legyen szó mindennapi rohanásról, álló- vagy ülőmunkról, vagy akár hosszú utazásokról életed során. Push-up hatással!

 

 

LIPOELASTIC DIAMOND 70DEN-ES HARMONY KOMPRESSZIÓS-HARISNYANADRÁG
LIPOELASTIC DIAMOND 70DEN-ES HARMONY KOMPRESSZIÓS-HARISNYANADRÁG

 

Mire jó a kompressziós harisnya?

A lábproblémák nagyon elterjedtek a fejlett országokban: statisztikák szerint az emberek 30-60%-a szenved valamilyen lábproblémától. Minden második ember szenved lábfájástól vagy fáradnak el a lábai. Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz, de nem tudod, hogyan előzd meg ezeket a problémákat, a LIPOELASTIC® DIAMOND kompressziós harisnyanadrág megoldást jelenthet számodra.

Mi az a kompressziós harisnya?

A LIPOELASTIC® DIAMOND kompressziós harisnyák fokozatos összenyomást (kompressziót) biztosítanak. A legnagyobb mértékű kompresszió a boka szintjében történik, és a medence irányába haladva csökken a kifejtett nyomás. Ez a típusú kompresszió

 • elősegíti a vénás áramlás pumpálásáért felelős izommunkát,
 • nagyon kedvező hatású a vérkeringésre
 • és megelőzi a pangást a vénákban a lábban.
A kompressziós harisnya fokozatos összenyomást biztosít
A kompressziós harisnya fokozatos összenyomást biztosít

Hosszú ülés és állás során a vér pangani kezd az alsó végtagokban. A megnövelt kompresszió elősegíti a vénás visszaáramlást az alsó végtagokból a szív felé. Ez szignifikánsan csökkenti a varixok (=vénás tágulatok) kialakulását, és egyéb problémák előfordulását, mint például a fájó és a duzzadt láb kialakulását.

Különlegess kialakításuknak köszönhetően a LIPOELASTIC® DIAMOND kompressziós harisnyanadrágok

 • kényelmesek,
 • hatékonyak,
 • valamint szépek és divatosak is egyben.

Miért válaszd a LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot?

Összefoglalva azért, mert lesz egy finom anyagú, gyönyörű, elegáns harisnyanadrágod, amely nemcsak a visszereket segít megelőzni, hanem- mert szépséges- bárhová, de tényleg bárhová bátran felveheted. Senki sem fogja megmondani, hogy kompressziós harisnyát viselsz. Legyen szó munkahelyről, találkozóról, üzleti megbeszélésről vagy esti színházról, operáról- LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot bátran felveheted, nem fogsz nagymamásan kinézni benne. És még push- up hatása is van. 🙂

LIPOELASTIC DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY kompressziós harisnyanadrá
LIPOELASTIC DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY kompressziós harisnyanadrág

 

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág I-es kompressziós erősségű kompressziós harisnyanadrág, 18-21 Hgmm-es mérsékelt kompressziót fejt ki, ezzel biztosítja a visszerek megelőzéséhez  orvosilag előírt kompressziót. Nem kell receptre felírni.

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág által kifejtett kompresszió erőssége a bokától felfelé haladva csökken.

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág speciálisan finom anyagból készült- ezért úgy fogod érezni, mintha a “második bőröd ” lenne, amikor felveszed.

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot könnyű felvenni, nem kell hozzá speciális harisnyafelhúzó eszköz. A bokádon kell egy kicsit felsegíteni jobban a kezeddel- hiszen ott fejti ki az első szorítóerőt, utána fel fogod tudni húzni nehézség nélkül. De nem szükséges hozzá semmilyen extra eszköz, mint a gumiharisnyákhoz.

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág egy különleges, HIGH IQ-COOL COMFORT nevű összetevőt is tartalmaz.  A HIGH IQ-COOL COMFORT nevű összetevő puha és luxusminőségű tapintást biztosít, és garantálja számodra az egész napos a kényelmes viseletet.

A High IQ Cool Comfort technológia védjegye
A High IQ Cool Comfort technológia védjegye

A HIGH IQ-COOL COMFORT technológia beengedi a levegőt, és segítségével az izzadság távozik a testfelszínről, így Számodra száraz és hűvös viseletet eredményez. Csökkenti a sztatikus elektromosságot. Mindezen hatásait számos mosás után is megtartja, hogy sokáig használhasd a kompressziós harisnyád.

A High IQ Cool Comfort technológia működése
A High IQ Cool Comfort technológia működése (Skin: bőr, Air: levegő, Garment: harisnya, Moisture: nedvesség)

 

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág speciálisan kialakított, megerősített fenékrésszel rendelkezik, ezzel push-up hatást biztosít. Ez szuper számunkra, hölgyeknek!

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág speciálisan kialakított, megerősített lábujjrésszel és sarokrésszel rendelkezik, hogy ezeknek a nagy igénybevételnek kitett helyeken erős legyen és ne szakadjon el– így tovább hordhatod a harisnyanadrágot.

Lipoelastic Harmony harisnyanadrág megerősített lábujjrész
Lipoelastic Diamond 70 Den-es Harmony kompressziós harisnyanadrág, megerősített lábujjrész
Lipoleastic Diamond 70 Den-es Harmony kompressziós harisnyanadrág, megerősített sarokrész
Lipoleastic Diamond 70 Den-es Harmony kompressziós harisnyanadrág, megerősített sarokrész

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot azért fejlesztette ki a LIPOELASTIC gyártócég, mert meg szeretett volna felelni a 21. század hölgyei által támasztott magas igényeknek:

 • akiknek fontos az európai, regisztrált, ellenőrzött, orvosi minőség, amelyet hatóság vizsgált be és ellenőriz folyamatosan
 • akik törődnek lábuk szépségével és egészségével, és szeretnének a viszerek ellen tenni
 • és mindeközben gyönyörű, trendi harisnyát szeretnének, nem a régifajta „gumi gyógyharisnyát”, amit nagymamájuk visel

Ha Te olyan hölgy vagy, aki

 • szeretnél mindent megtenni a visszereid kialakulásának megelőzéséért
 • nem akarsz ellenőrizetlen, olcsó kompressziós harisnyanadrágot vásárolni, amelynek bizonytalan az eredete
 • hanem regisztrált, ellenőrzött kompressziós harisnyanadrágot szeretnél, amely európai gyártmányú
 • és emellett nem szeretél úgy kinézni, mint a saját nagymamád, mert szeretsz csinos lenni, így elvárod, hogy  a harisnyád csúcsminőségű és szép legyen egyben
 • ha munkában, meetingeken, alkalomra, színházba is szeretnéd viselni a kompressziós harisnyanadrágod- de úgy, hogy mások fejében meg se forduljon, hogy ez kompressziós harisnyanadrág

akkor megtaláltad a neked való kompressziós harisnyanadrágot: a LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág a tökéletes választás számodra.

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág színválasztéka

3 színből is választhatsz: homokszín, bézs szín és fekete szín. A homokszín világosabb, természetesebb testszín (az alábbi fotón bal oldalon), a bézs szín sötétebb testszín (az alábbi fotón középen). A fekete egyszínű fekete szín (az alábbi képen jobb szélen). (A színek az alábbi képen csak tájékoztató jellegűek, a valóságban bár hasonlítanak, másképp nézhetnek ki.)

Lipoleastic kompressziós harisnyanadrág színválaszték
Lipoleastic kompressziós harisnyanadrág színválaszték

Ha véletlenül nem találod a megfelelő színt a webáruházban, vagy rendszerünk azt jelzi, elfogyott, írj egy e-mailt az info kukac excellencemed pont net e-mail címre, és visszajelzünk. Nagyon sok rendelést kapunk, így előfordulhat, hogy néha véletlenül nem töltjük vissza a készletet, vagy még nem volt időnk rá, bár a raktárunkban ott az általad keresett termék.

Hogyan néz ki felvéve a A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág?

Mutatok néhány fotót- mivel ez az abszolút kedvencem a saját webshopomból :-), még hűvösebb, borongósabb nyári napokon is ezt viselem. Nyugodtan veszem fel megbeszélésre, meetingre, színházba- senki nem mondja meg, hogy ez bizony egy visszérmegelőző kompressziós harisnya rajtam.

A Lipoleastic Harmony (70 DEN-es) Homokszínű harisnyanadrágja ilyen szép természetes viselet.
A Lipoleastic Harmony (70 DEN-es) Homokszínű harisnyanadrágja ilyen szép természetes viselet. Saját fotóm.

 

Itt éppen színházba indultam. A Lipoleastic Harmony (70 DEN-es) Homokszínű harisnyanadrágja ilyen szép természetes viselet.
Itt éppen színházba indultam. A Lipoleastic Harmony (70 DEN-es) Homokszínű harisnyanadrágja ilyen szép természetes viselet.

 

Színház előtt, másik nézőpontból. A Lipoleastic Harmony (70 DEN-es) Homokszínű harisnyanadrágja ilyen szép természetes viselet.
Színház előtt, másik nézőpontból. A Lipoleastic Harmony (70 DEN-es) Homokszínű harisnyanadrágja ilyen szép természetes viselet.
Szintén saját fotóm, az első őszi nap, mikor más hűvösebb volt és nem szerettem volna pucér lábbal mászkálni. Lipoelastic 70 DEN-es homokszínű harisnyát viselek.
Lipoelastic 70 DEN-es homokszínű harisnyát viselek.

És jöjjön egy selfie 🙂 szintén Lipoelastic 70 DEN-es harisnyámat viselem, és én csomagolom Neked a Mami Gyógyít webshopból a megrendelt termékeket. 🙂

Lipoelastic 70 DEN-es homokszínű harisnyát viselek.

A fentiek saját fotóim. 

A LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág méretválasztéka

A LIPOLEASTIC DIMAOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot széles méretválasztékban rendelheted: S- től XXL-ig, hogy megtaláld a tökéletes méretet.

Ha véletlenül nem találod a megfelelő színt a webáruházban, vagy azt jelzi, elfogyott, írj egy e-mailt az info kukac excellencemed pont net e-mail címre, és visszajelzünk. Nagyon sok rendelést kapunk, így előfordulhat, hogy néha véletlenül nem töltjük vissza a készletet, vagy nem volt még rá időnk, bár a raktárunkban ott az általad keresett termék.

Miért bízhatsz a Lipoelastic gyártó cégben?

A Lipoelastic gyár Csehországban
A Lipoelastic gyár Csehországban
 • Mert a Lipoleastic cég már 2002 óta gyárt különböző kompressziós orvosi ruhákat– köztük a kompressziós harisnyákat. Több, mint 80 dolgozójuk dolgozik a gyárban.
 • Mert minden LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág prémium cseh gyártmányú, és rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal (CE jel, ISO 9001:2008, LYCRA, Huntsman test report).

A tanúsítványokat magad is megtekintheted:

Lipoelastic tanúsítványok
Lipoelastic tanúsítványok

Így biztos lehetsz abban, hogy nem megbízhatatlan helyről és gyárból származó bóvliért adsz pénzt, hanem valóban orvosilag igazolt hatékonyságú, kiemelkedő minőségű kompressziós harisnyát vásárolsz.

Hogyan néz ki a LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág?

Pontosan úgy, ahogyan egy prémium minőségű kompressziós harisnyának ki kell néznie.

Pink és aranyszínű dobozban érkezik Hozzád, magyar nyelvű címkével és magyar nyelvű használati útmutatóval ellátva– ahogyan a magyar jogszabályok szerint kell. (Ha olyan terméket rendelsz, ahol a gyártó/forgalmazó ezt nem biztosítja, onnan ne rendelj máskor a saját magad védelmében- hiszen fogalmad sincs mit veszel, egyáltalán jó- e a termék számodra, és hogyan kell használni. És ezt Te sem szeretnéd- hiszen az egészséged kockáztatod).

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretű LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot ?

Ebben segítségedre lesz az alábbi mérettáblázat.

Lipoelastic mérettáblázat
Lipoelastic mérettáblázat

Ezt kell tenned:

 1. lépés: válaszd ki a lábméretedet (FOOT SIZE oszlop: Európai méretezés szerint, tehát amely Magyarországon is érvényes- az a méret, amit általában itthon a cipőboltban is használsz)
 2. lépés: mérd meg a bokád kerületét egy kicsivel a bokacsontod felett (Circumference ankle oszlop)
 3. lépés: mérd meg a combod kerületét centiméterrel fent, ahol a legszélesebb (Circumference thigh oszlop)
 4. lépés: mérd meg a csípőd kerületét a legszélesebb részen (Circumference hip oszlop)
 5. lépés: Próbáld meg a táblázatból azt a harisnyaméretet kiválasztani, amely a legtöbb méretedre”passzol”.

Amúgy nem kell agyonbonyolítani: ha átlagos méretű és arányos testalkatú vagy ( kb 160 cm, pluszmínusz 5 cm és 55-65 kg), valószínűleg az S- es és az M-es méret közül kell választanod. Ha magasabb vagy és kicsit vagy nagyon több a súlyod, akkor bátran válaszd az XL vagy az XXL-es modellt.

Ha két méret között hezitálsz, akkor inkább a nagyobbat válaszd- hiszen a bokádon is fel kell jöjjön, de a csípődön is fel kell tudnod húzni.

Visszaküldheted- e a LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot?

A  magyar jogszabályok szerint erre kizárólag akkor van lehetőséged, ha nem bontottad fel a harisnyanadrágot- tehát a doboza is ép, nem vetted ki a nylon csomagolásból sem, ép a matrica ami lezárja, és nem próbáltad fel és nem hordtad egy pillanatig sem.

A harisnyanadrág higiéniai termék, és felbontott állapotbanakkor sem veszik vissza az üzletek, ha nem webshopban, hanem „normál” üzletben vásároltad. (Pont úgy, mint egy bugyit sem- ugye te sem szeretnél olyan bugyit venni, amelyet valaki már hordott, csak visszahozta?)

Kérjük, hogy gondosan válaszd ki a méretet, mert a harisnya higiéniai termék, és felbontott állapotban tehát nem tudjuk visszavenni. De ezt már érted-  hiszen Te sem szeretnél olyan higiéniai terméket kapni, amely már valakinek a lábán volt…

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Minden LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágot raktárról szállítunk, azonnal. Nem kell várnod, míg innen-onnan megrendeljük, és több lépcsőben több nap vagy hét alatt ér oda Hozzád. Ha van a webshopban a méret és a szín, akkor van raktáron is. Levesszük a polcról és már küldjük is.

Amint megérkezik az átutalásod, lehetőség szerint aznap, de maximum 24 órán belül feladjuk neked a rendelt terméket, és 1 nap alatt odaér Hozzád.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK: A megrendelt terméket a Magyar Posta MPL csomagszállító szolgálata szállítja ki Neked, a fizetendő díj 1490 Ft csomagonként.  A díjszabásról és a kiszállítási időről a Magyar Posta oldalán találsz információkat. Tapasztalatunk, hogy 1 munkanap alatt megérkeznek a csomagok. 

Miért bízhatsz a LIPOELASTIC® DIAMOND 70 DEN-ES HARMONY visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrágban?

 • Mert Európában, Csehországban gyártott kompressziós harisnyanadrág, nem bizonytalan származású bóvli
 • Regisztrált és ellenőrzött termék
 • CE- tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Orvosilag előírt kompressziót biztosít
 • Speciális anyagokat tartalmaz, melyek hosszantartó komfortot és tartós viseletet eredményeznek
 • És azonnal kiszolgálunk, raktárról. Ami van a webshopban, az van a polcon is. Nincs több napos várakozási idő.

KINEK AJÁNLOTTAK A LIPOELASTIC  kompressziós harisnyák és zoknik?

 • aki szeretné megelőzni az alsó végtagi vénás és nyirokrendszeri betegségeket
 • ülőmunkát végzőknek
 • állómunkát végzőknek
 • kismamáknak (várandósoknak csak egyes modellek: a térdzoknik és a combfixek- amelyeket nem kell derékig felhúzni)
 • annak, aki sokat utazik vonattal, busszal, repülővel, hajóval (stb), és sokat vár váróteremben
 • rohanós anyukáknak, apukáknak
 • sportolóknak
 • akiknek elfárad a lába a nap végére, “nehézláb érzése van”

 

Mi az a visszér?

A visszerek más néven a vénák. A vénákon keresztül áramlik vissza a  vér a szív felé. Ezt a gravitációval ellentétes irányú áramlást a vénák falában lévő szelepként működő billentyűzet és az izomműködés pumpafunkciója biztosítja. Amennyiben  nem zár jól a billentyűzet, a keringő vér a vénákból nem tud a szív felé teljesen kiürülni, a végtag megduzzad és feszülni kezd, fájdalmas lesz.

Ha lassul a véráramlás, akkor kitágulnak a vénák falai, még jobban pang a vér bennük, amitől még jobban kitágulnak a vénafalak. Ez egy ördögi kör, és súlyos szövődmények kialakulásához vezethet.

 

Visszér kialakulására hajlamosító állapotok

 • terhesség
 • szülés
 • gyermekágy
 • túlsúly
 • ülő életmód
 • álló munkavégzés (egészségügyi személyzet, nővérek, sebészek, asszisztensek, fodrászok, gyárban dolgozók, szalag mellett állók, eladók- akiket nem engednek leülni akkor sem, ha épp nincs vevő)

Miért kell visszérmegelőzéssel foglalkoznunk?

Mert a magyar felnőtt lakosság fele (30-50% forrástól függően) szenved visszeres panaszoktól. A visszér, seprűvéna, pókhálóvéna egyrészt esztétikailag sem szép látvány, másrészt szövődményekkel is járhat a visszér- betegség.

Szövődményeket kezelni pedig mindig sokkal macerásabb, mint egy betegséget megelőzni.

Szövődmények lehetnek például a következők:

 • a láb vérellátásának zavara
 • fekélyek kialakulása
 • gyulladás
 • érelzáródás,
 • trombózis, tüdőembólia, halál

Ezért az orvosi szakma feladatai közé tartozik a visszerek kialakulásának megelőzése.

Mikor ajánlott szakmai szempontból a visszérmegelőző kompressziós harisnya viselése?

Általánosan elmondható, hogy mindenkinek- felnőtt nőknek és férfiaknak is- egyaránt kellene a visszérmegelőzéssel foglalkoznia a szövődmények elkerülése érdekében. (Férfiaknak is vannak ám szuper kompressziós zoknik, elegáns és trendi élénk színű kivitelben is.)

A Sebészi Kollégium Szakmai Protokollja szerint a következő módszereket alkamazzuk a visszerek megelőzése érdekében:

 • testkultúra
 • normál testsúly tartása
 • aktív mozgás
 • az életkornak megfelelő sportokban való részvétel
 • tusmasszázs, úszás
 • a megelőzést szolgáló elasztikus harisnyák viselése (nem gumiharisnya)
 • a vénás keringést serkentő tornagyakorlatok rendszeres végzése

Dr. Szélessy Zsuzsanna, a Trombózisközpont hematológus Főorvosnője is ugyanígy vélekedik:

“A mélyvénás trombózis megelőzésének több módja is van, melyeket egyébként az egészséges nőknek is érdemes követniük. Ilyen többek között a bőséges folyadékfogyasztás és a rendszeres testmozgás, melyek megakadályozzák a vér pangását az alsóvégtagokban, illetve visszeresség esetén érdemes kompressziós harisnyát is hordani a jobb vénás áramlás érdekében.”

Mivel mi, magyarok híresek vagyunk arról, hogy nem igazán foglalkozunk prevencióval, itt az ideje a szemléletváltásnak.

Bár vannak olyan orvosok- sebészek, hematológusok, belgyógyászok, még háziorvosok is- akik a napi rutinjukba nem belefáradva még erre is tudnak figyelni, és javasolnak kompressziós harisnyát a pácienseknek, arra ne számíts, hogy az egészségügyi ellátás részeként  bárhol is prevenciós harisnyát kapsz Magyarországon, a mai magyar egészségügyben.

A védelmedről tehát saját magadnak kell gondoskodnod, amennyiben kompressziós harisnyát szeretnél viselni. Magyarul saját magadnak kell megvenned a kompressziós harisnyát, amennyiben eldöntöd, hogy tenni szeretnél a visszerek kialakulása ellen.

Nagyon fontos, hogy visszérmegelőzés kérdésében mindig kérd ki a kezelőorvosod tanácsát! Lehet, hogy számodra a visszérmegelőző kompressziós harisnya nem lesz elegendő, mert egyéb védelemben is kell részesülnöd, vagy már terápiás harisnyát (erősebb gumiharisnya)  kell viselned.

Az is előfordulhat, hogy számodra kontraindikált a kompresziós harisnya viselése.

EZÉRT VÁSÁRLÁS ELŐTT MINDEN ESETBEN KÉRD KI KEZELŐORVOSOD TANÁCSÁT!

FORRÁSOK

További információk

Tömeg N/A
Méret

S, M, L, XL, XXL

Szín

Homokszínű, Bézs, Fekete