SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK a MAMI GYÓGYÍT WEBSHOPBÓL

Fizikai termék rendelése esetén (tehát nem e-book vagy online termék) kétféle szállítási mód közül választhatsz, melyek mindegyikét automatikusan kiszámolja neked a webshopunk:

  1. Futárszolgálat (MPL): ennek díja 2050 Ft, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Szállítási idő általában 2 munkanapon belül a csomag feladásától számítva, de ez változhat, és semmilyen befolyással nem rendelkezünk  Magyar Posta felett.  Az MPL futárszolgálat díjszabásába webshopunknak beleszólása nincs, az árat az MPL határozza meg, és ez a jelen körülmények között akár naponta változhat. Reklamáció és kérdés esetén kizárólag a Magyar Posta tud válaszolni vásárlóink kérdéseire, bár mi is megteszünk mindent, hogy tájékoztassuk vásárlóinkat. Kérdések lehetnek a következők, de nem kizárólagosan: Mikor érkezik meg a csomagom? Hol tart a csomagom?
  2. Foxpost automatába is kérheted a csomagod, ami jóval olcsóbb, mint az MPL, viszont el kell érte menned, nem viszi a futár házhoz a csomagod. Válaszd bátran a Foxpost csomagautomatát, ha nagyvárosban élsz, vagy kisvárosban,  de van a közeledben Foxpost automata, mert nagyon jó szolgáltatást nyújtanak!!! Általában 2-4 munkanap alatt meg szoktak érkezni a csomagok a feladástól számítva. Kérlek vedd figyelembe, hogy ez változhat, és semmilyen befolyással nem rendelkezünk a Foxpost felett sem. Kérdéseid lehetnek a következők, de nem kizárólagosan: Elvitte már a futár a csomagom a feladott Foxpost automatából? Mikor érkezik meg a csomagom? Hol tart a csomagom?- ezekre a kérdésekre kizárólag a Foxpost tud Neked válaszolni, a követőkód birtokában, amit csak Neked küldenek meg, nekünk nem.A pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba kérlek írd bele, melyik csomagautomatába adjuk fel Neked a csomagot. Ha elfelejted, írj egy e-mailt a mamigyogyit@gmail.com e-mail címre, hogy tudjuk neked mihamarabb küldeni a csomagot! A Foxpost csomagautomatába szállítás ára 1078 Ft. (az árváltoztatás jogát fenntartjuk.)

IDE KATTINTVA nézheted meg, hol vannak Foxpost automaták:

http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN KÉRÜNK, HOGY VEDD FIGYELEMBE, HOGY NEM VÉLETLENÜL OLCSÓBB A FOXPOST SZOLGÁLTATÁS, MINT AZ MPL. CSAK AKKOR KÉRD FOXPOST AUTOMATÁBA A CSOMAGOD, HA A TÖBB NAPOS SZÁLLÍTÁSI IDŐ NEM OKOZ GONDOT SZÁMODRA, KÜLÖNÖSEN MEGNÖVEKEDETT FORGALMÚ SZÁLLÍTÁSI IDŐSZAKOK ESETÉBEN, PÉLDÁUL, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN KARÁCSONY.

Letölthető vagy online termékek esetében természetesen nem kell szállítási díjat fizetned, fizetés után 24 órán belül megkapod e-mail-en vagy a pdf-et (vagy pdf-eket), vagy pedig a hozzáférést az online termék(ek)hez.

A lehető leghamarabb feladjuk az általad rendelt terméket, amennyiben van raktáron. Ez 2-3 munkanap legkésőbb, kivéve VIS MAIOR ügyek esetében, ilyenkor a változtatás jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk (hiszen a VIS MAIOR ügyeket mi sem tudjuk előre, rájuk felkészülni nem tudunk). Természetesen minél hamarabb tájékoztatunk a szállításról. E-mail-ben elérsz minket a mamigyogyit@gmail e-mail-címen, igyekszünk minél hamarabb válaszolni minden kérdésre, kizárólag munkanapokon, 8 és 16 óra között.