PÁNIK HELYETT TUDÁS! Baba- és gyermek- elsősegély tanfolyan közérthetően, egyszerűen- Neked!

PÁNIK HELYETT TUDÁS- BABA- ÉS GYERMEK ELSŐSEGÉLY TANFOLYAM KÖZÉRTHETŐEN ÉS EGYSZERŰEN- NEKED!

EZEN AZ OLDALON MEGTANULHATOD TŐLEM A KISBABA- KORI ÉS GYERMEKKORI VESZÉLYHELYZETEK FELISMERÉSÉT, ÉS ELSŐ ELLÁTÁSÁT.

MERT ELŐFORDULHATNAK HELYZETEK, AMIKOR GYERMEKED ÉLETE KIZÁRÓLAG TŐLED FÜGG! 

Ilyenkor, ha pánikolsz, mert nem tudod mit kell tenned, a gyermeked életébe is kerülhet.

 

TE TUDOD, MIT KELL TENNED NEM LÉLEGZŐ GYERMEK ESETÉBEN, FULLADÁSNÁL, GÖRCSÖLŐ ÁLLAPOT ESETÉN, KISZÁRADÁSNÁL, MÉRGEZÉS GYANÚJA ESETÉN? És még sorolhatnám. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy mindezt megtanuld.

Én segítek Neked ebben.

Ingyenesen hozzáférhető anyagaimból megtanulhatod a legfontosabb vészhelyzetek ellátását: megtanulhatod a legelső teendőket, és információkat kapsz a további lépésekről is. Többféle formában osztom meg Veled a tudásomat, ami felbecsülhetetlen értékű, hiszen akás a kisbabád, gyermeked élete is múlhat a tudásodon, lélekjelenléteden. Olvashatsz blogcikkeket, kapsz tőlem letölthető anyagokat (saját használatra természetesen), és egyéb forrásokat is megosztok Veled, például videókat, képeket, összefoglalókat, folyamatábrákat. Mindezek nagy segítséget fognak jelenteni vész esetén.

Ha a legfontosabb tudnivalókon kívül a lehető legtöbb kisbaba- kori és gyermekkori vészhelyzetre is szeretnél felkészülni, szeretettel várlak majd a térítéses online és offline tanfolyamomon (folyamatban). Senkit nem kell győzködnöm arról, hogy ez a tanfolyamom egy olyan befektetés, amel egész életdben használható tudással ruház fel- és nem is árazható be annyiért, amennyit valójában ér, mert ez a tudás, amit kapsz,  pénzben nem is kifejezhető.  Hiszen már maga a tudat, hogy tudod mit kell tenned vészhelyzetben, és másoknak is tudsz segíteni ha szükségük lenne rá, bőven vissza fogja hozni a tanfolyamom árát. Nem is beszélve arról, hogy ha esetleg használnod is kell ezt a tudást, akkor olyan felbecsülhetetlen értéket kapsz a kezedbe, amely pénzben nem is felmérhető.

A térítéses tanfolyamomhoz extra ajándékokat is állítottam össze, amelyeket ajándékba kapsz tőlem (ezeket is természetesen csakis saját használatra.) Mindent megtalálsz a tanfolyam oldalán. (hamarosan)

Az oldal folyamatosan frissül. Görgess lejjebb a további információkért, és nézz vissza rendszeresen!

******

FIGYELEM! Az oldal egésze szerzői jogvédelem alatt áll, folyamatosan monitorozva az esetleges tartalomlopásokat (beleértve de nem kizárólagosan ilyenek a következők: teljes szövegek, szövegrészletek, fotók, dokumentumok és minden másolható anyag)! A weboldal bármelyik részének másolása, a fotók, képek bármilyen saját használaton kívüli felhasználása azonnali jogi és anyagi következményeket von maga után, figyelmeztetés nélkül.

Köszönöm a megértésed ezzel kapcsolatban, és ennek tiszteletben tartását! Ellenkező esetben az ügyvédünk fog keresni Téged, elmentett bizonyítékokkal, közjegyző bevonásával, és egy már kiállított borsos számlával, és hidd el, az nem lesz kellemes. 🙂 Ezért kérlek tartsd tiszteletben, hogy az itt megosztott anyagokat kizárólag saját célodra használod.

*******