KOMPRESSZIÓS HARISNYA AKCIÓ

KOMPRESSZIÓS HARISNYA AKCIÓ 2021 SZEPTEMBER 8-TÓL A MAMI GYÓGYÍT WEBSHOPBAN!

2021 szeptember 8-tól bármilyen Lipoelastic harisnyanadrág rendelése esetén 1 pár csodaszép Lipoelastic combfixet kapsz ajándékba!

Kompressziós harisnyanadrág Lipoelastic
AKCIÓ! Lipoelastic Kompressziós harisnyanadrág rendelése esetén Lipoelastic combfixet kapsz ajándékba! A készlet erejéig!

 

A kompressziós harisnya akció részletei

A kompressziós harisnya akció 2021. 09. 08-tól a készlet erejéig tart, amíg az akciós, ajándék combfixek el nem fogynak.

1 harisnyanadrág rendelésekor 1 pár combfix jár ajándékba.

Az akcióban kizárólag a www.mamigyogyit.hu weboldalról rendelt harisnyanadrágok rendelése esetén jár az ajándék, más webshopból rendelt termék esetén nem.

Kizárólag a Lipoelastic csipkés szélű, testszínű combfix, tehát NEM A LIPOTHROMBO combfix képezi az ajándékot!

A kompressziós harisnya akcióban részt vevő harisnyanadrágok

Az akcióban részt vevő Lipoelastic harisnyanadrágok, amelyek rendelése esetén jár az ajándék combfix:
Lipoelastic Emotion

LIPOELASTIC DIAMOND 140 DEN-ES EMOTION visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág
LIPOELASTIC DIAMOND 140 DEN-ES EMOTION visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág

Lipoelastic Passion

LIPOELASTIC DIAMOND 140- DEN-ES PASSION visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág
LIPOELASTIC DIAMOND 140- DEN-ES PASSION visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág

Lipoelastic Attraction

LIPOELASTIC DIAMOND 140 DEN-ES ATTRACTION visszermegelőző kompressziós harisnyanadrág
LIPOELASTIC DIAMOND 140 DEN-ES ATTRACTION visszérmegelőző kompressziós harisnyanadrág

Lipoelastic Harmony

Lipoelastic kompressziós harisnyanadrág 70 DEN Harmony
Lipoelastic Smooth

LIPOELASTIC DIAMOND 140 DEN-ES SMOOTH KOMPRESSZIÓS HARISNYANADRÁG
LIPOELASTIC DIAMOND 140 DEN-ES SMOOTH KOMPRESSZIÓS HARISNYANADRÁG

A fotókra vagy a linkekre kattintva tudhatsz meg bővebb információt a termékekről.

A kompressziós harisnya akció legfontosabb tudnivalói

  • Az ajándék combfixek fajtája és mérete a készlettől függ, amíg az akció le nem zárul, és abban a méretben kerül kiszállításra, amilyen a harisnyanadrág, vagy ha az a méret elfogyott, akkor az adott méret akció lezárult.
  • Csak a webshopban készleten lévő harisnyák rendelhetőek az akcióban, és csak a harisnyanadrágok.
  • Az ajándék készlet korlátozott. Ha szeretnéd tudni rendelés előtt, van- e az ajándék combfix a méretedben, írj e-mail-t a mamigyogyit@gmail.com e-mail címre, és válaszolunk. Terméket félre nem teszünk.
    “First pays first gets”, azaz az előbb fizető vásárló joga az ajándék termék, ha már csak 1 db lenne belőle.
  • E-mail-ben kapsz tájékoztatást, ha igényled (hogy van-e a méreted), a rendelésed leadása előtt, de utána mindenképpen, ha jogosult vagy az ajándék termékre.
    Az ajándékot automatikusan a csomagodba tesszük, nem kell külön jelezned a webshopban.
  • A Lipothromb termékek nem vesznek részt az akcióban.
  • A változtatás jogát fenntartjuk, és az akció lezárásának jogát is.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A COMBFIX AKCIÓVAL KAPCSOLATBAN

Kérdések-válaszok az ajándék combfix akcióról

Kaptam pár kérdést a most futó ajándék combfix akcióról, és mivel ugyanazok a kérdések ismétlődnek, gondoltam összeszedem Nektek a válaszokkal együtt.

Előtte figyelmesen olvassátok el ezen az oldalon a feljebb leírt információkat, ahol egyébként minden fontos információt megtaláltok. A kérdések többségére ott a válasz, de leírom ide is külön-külön, hogy még egyértelműbb legyen Számotokra.

Kérdés: van-e még ajándék combfix?

Válasz: Igen, van, de már csak pár darab S-es és M-es méretű. Mivel a Lipoelastic combfixek és a harisnyanadrágok is KIS méretezésűek, vékonyabb anyukák most előnyben.

Kérdés: milyen combfix pontosan az ajándék? 

Válasz: a Lipoleastic csipkés szexi combfix. A Lipothromb NEM VESZ RÉSZT az akcióban! Ez egyébként tisztán, pontosan le van írva fenn.

Kérdés: nem látom a webshopban az ajándékot.

Válasz: mert nincs is ott. Én kezelek minden rendelést, személyesen odafigyelek arra, hogy mindenkinek, aki harisnyanadrágot rendel, bekerüljön a csomagjába az ajándék combfix. (amíg a készlet tart.) Mivel a Lipoelastic combfix kifutó termék, már nem rendelhető külön, viszont ezzel kedveskedem a vásárlóimnak, akik harisnyanadrágot rendelnek tőlem, hogy mindenki kap egy párat ajándékba.

Kérlek, hogy pontosan, figyelmesen olvass el mindent, ez egy kedvesség a részemről, hogy ajándékot kaptok tőlem a harisnyanadrág-rendelésetekhez. Ne utólag derüljenek ki a következők (lsd lejjebb), mert az mindkettőnk idejét vesztegeti. Tiszteljük meg egymást azzal, hogy értelmesen elolvasunk mindent. Ha nem tiszta valami, rendelés ELŐTT kérdezz légy szíves, ne akkor, amikor már fizettél, én futárral elküldtem és akkor akarod “visszacsinálni” a dolgot saját figyelmetlenséged miatt.

A következő esetek mind megtörténtek, kérlek hogy ezeket kerüljük el. Tiszteljük meg egymást azzal, hogy mivel mindenki elfoglalt, nem “szivatjuk” egymást feleslegesen  olyan dolgokkal, amelyeket előre leírtam és elolvashattad, és szabadon dönthettél.

1.”Én csak az ajándék combfixet akarom, nem akarok hozzá harisnyanadrágot rendelni.”

Válaszom: ez egy ilyen akció. Most bármilyen harisnyanadrágot rendelsz, ugyanabban a méretben (amíg a készlet tart), kapsz hozzá egy pár ajándék Lipoelastic combfixet. Más üzletben is ( Tesco, Auchan stb), ha egy ajándék vásárláshoz van kötve, akkor az ahhoz van kötve és kész.

2.”Nem is ilyen combfixet akartam, hanem Lipothrombo-t.”

Válaszom: kérlek olvasd el figyelmesen az ajándékakció leírását, ezen az oldalon fejjebb. Ott az elején ki van emelve,  és a kezdetektől le van írva, hogy a Lipothrombo NEM VESZ RÉSZT ebben a mostani ajándékakcióban, nem ez az ajándék combfix a rendeléshez. Természetesen külön bármikor megrendelheted a Lipothrombo combfixet, ha Neked például egy műtét után kifejezetten arra van szükséged, ehhez IDE KATTINTS!

3.”Mivel nem ilyen ajándékot akartam, kérem vissza a pénzem.”

Válaszom: ez egy ilyen ajándékakció most. Ha nem tetszik az ajándék, vagy nem jó mégse a méret, add oda a családodból valakinek, hidd el valaki nagyon hálás lesz érte. Mivel egyértelműen leírtam 1000x, hogy az ajándék a Lipoelastic combfix, akkor ha nem szeretnél ajándékot, akkor jelezd kérlek előre, más biztosan nagyon fog örülni neki, és még egyszer, ez AJÁNDÉK. Vagy- és tudom hogy ez furcsán hangzik- ne is rendelj most. 

4.”Vissza akarom adni az ajándékot, mert mégsem tetszik.”

Válaszom: Ha nem tetszik az ajándék, vagy nem jó mégse a méret, kérlek add oda a családodból valakinek, hidd el valaki nagyon hálás lesz érte. Vagy add oda egy rászoruló anyukának, akinek ez a lehetőség nem mostanában fog megadatni, hogy egy ilyen csodaszép csipkés combfixe lehet. Vagy eleve ne is rendelj 🙂 Ez most viccesen hangzik, de kíméljük meg egymást a felesleges köröktől, az 1000 messenger-üzenettől és a kellemetlen félreértésektől, banki visszautalgatásoktól, extra futár szervezésétől és az extra költségektől. Köszönöm!

Köszönjük, hogy tőlünk rendelsz, és reméljük, elnyeri a tetszésedet az ajándék is. Sok- sok elégedett vásárlónk van, akik mind hálásak és örülnek, hogy ezt az akciót létrehoztuk. 🙂

Komressziós harisnya Lipoelastic combfix
Ilyen ajándék combfixet kapsz Lipoelastic harisnya rendelésekor