ITT KEZDD!

Szeretettel üdvözlünk a Mami Gyógyít weboldalon, ahol gyermekbetegségekről és kismama- betegségekről olvashatsz. Minden cikket orvos ír és orvos lektorál- garanciát adva Neked arra, hogy helyes információkat kapsz gyermekbetegség, gyermeklélek, és kismama- betegség témakörben.

Mami Gyógyít weboldal poszter

 

 

KATTINTS IDE, ÉS OLVASD EL, KIK IS VAGYUNK MI, A MAMI GYÓGYÍT WEBOLDAL CSAPATA

 

Ide kattintva megtalálod a gyermekbetegségről szóló cikkeink folyamatosan frissülő listáját.

 

Ide kattintva megtalálod a kismama-betegségről szóló cikkeink folyamatosan frissülő listáját.

 

A Mami Gyógyít baba- és kismama webáruházban (katt ide) általunk is használt termékeket találsz gyermeked és saját magad számára. Bátran ajánljuk ezeket, mi is használjuk őket, megbízhatsz az eredetükben és a minőségükben is.

 

Ide kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre, amelyet igyekszünk hetente egyszer küldeni. SPAM-et SOHA nem küldünk (mi is utáljuk). 

Mami Gyógyít hírlevél feliratkozás
Mami Gyógyít hírlevél feliratkozás

 

Adatvédelemről, ÁSZF-ről, a webáruházhoz tartozó hivatalos dokumentumokról tájékozódj a Mami Gyógyít weboldal láblécében található linkeken, minden hatályos és naprakész információt megtalálsz.

 

Az EgészségKommandó az általa létrehozott objektív szempontrendszer segítségével értékelte weboldalukat, melynek eredményeképpen Hiteles Egészségügyi Weboldalnak minősítették a mamigyogyit.hu oldalt 2017-ben.

Kattints a tanúsítvány képére, és tudj meg többet!

Vedd figyelembe, hogy a www.mamigyogyit weboldalon található információk KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ jellegűek. Kérdések esetén fordulj szakorvoshoz! Az orvosi vizsgálat elmaradásából származó következményekért semmilyen felelősség nem terheli a szerzőket, weboldalunk használatával ezt automatikusan tudomásul veszed.