EXTRA MÉRETŰ KOMPRESSZIÓS HARISNYA, 4XL, 5XL, 6XL MÉRETBEN

EXTRA MÉRETŰ KOMPRESSZIÓS HARISNYA, 4XL, 5XL, 6XL méretben!

  • A Lipothrombo kompressziós harisnyákat extra méretben is megvásárolhatod!

  • Elérhető extra nagy méretek a Lipothrombo kompressziós harisnyákból: 4XL, 5XL, 6XL.
Extra méretű kompressziós harisnya 5XL
Extra méretű kompressziós harisnya 5XL
Extra méretű kompressziós harisnya 6XL
Extra méretű kompressziós harisnya 6XL

A prémium minőségű, orvosi Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző kompressziós harisnya (combfix) viselésével nagy lépést teszel a trombózis és embólia megelőzése érdekében, legyen szó műtéti beavatkozásról, várandósságról, császármetszésről, vagy tartós fekvésről vagy egy hosszú utazásról életed során.

A prémium minőségű, orvosi Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző kompressziós harisnya (combfix) XS- től egészen 6XL-es méretig kapható nálunk! Tehát extra méretben is megrendelheted!

NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ: Minden csomagban egy PÁR Lipothrombo kompressziós harisnya (combfix) található, tehát 2, azaz kettő darab! Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert más cégek 1 darab, azaz egy darab combfixet raknak a csomagba, de ez a LIPOTHROMBO kompressziós harisnya (combfix) esetében MINDIG EGY PÁR.

Extra méretű kompressziós harisnya: mire jó?

  • A Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző, combtőig érő kompressziós harisnya  megfelelő nyomást gyakorol az alsó végtag mély vénáira, ezzel megelőzi a vér pangását , és elősegíti a vér visszaáramlását a szív felé.
  • A Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző combtőig érő kompressziós harisnya biztonságosabbá teszi a sebészi beavatkozásokat, műtéteket, csökkenti a trombózis és embólia bekövetkezésének esélyét.

Extra méretű kompressziós harisnya: méretválasztás

Hogyan válaszd ki a megfelelő méretet, ha extra méretű kompressziós harisnyára van szükséged? Használd az alábbi mérettáblázatot! Görgess lejjebb, és lépésről lépésre elmagyarázom, hogyan és mit mérj le, hogy a saját méreted megtaláld.

Kompressziós harisnya mérettáblázat, Lipothromb
Mérettáblázat, Lipothromb, XS-6XL

A Lipothrombo trombózis- és embóliamegelőző combfix mérettáblázata, legújabb verzió, XS-6XL méretig, PINK SOR.

Így használd a Lipothrombo kompressziós combfix mérettáblázatot, hogy a megfelelő extra méretű kompressziós harisnyát válaszd ki:

  1. lépés: mérd meg a bokád kerületét a legvékonyabb részen
  2. lépés: mérd meg a combod kerületét centiméterrel fent, ahova illeszkedjen  az öntapadós perem- ez körülbelül a combod felső harmada- eddig fog feljönni a harisnya
  3. lépés: a mérettáblázatból a PINK SORT használd (Lipothrombo AG), abból is a CM (centiméter) mértékegységűt, tehát ne az inch-et.  A “b” sorból válaszd ki azt a méretet, amely megfelel a bokád körméretének
  4. Ellenőrizd le, hogy a combod kerülete megfelel- e a bokád alapján választott méretnek( “g” sor, ha véletlenül nem, mindig a combod mérete alapján döntsd el a végső méretet.

Ha megvan a méreted, akkor a következő Lipothrombo kompressziós combfixek közül választhatsz: (kattints a nevükre, vagy a fotókra, és új oldalban megnyílnak a webshopban):

LIPOTHROMBO COMBFIX 4XL méretben: IDE KATTINTS a megrendeléshez, válaszd a méretsorból a 4XL-t!

Lipothromb kompressziós harisnya
Lipothromb kompressziós harisnya

LIPOTHROMBO COMBFIX 5XL méretben: IDE KATTINTS a megrendeléshez, válaszd a méretsorból az 5XL-t!

Kompressziós harisnya nagy méret, 6XL
Kompressziós harisnya nagy méret, 5XL

LIPOTHROMBO COMBFIX 6XL méretben: IDE KATTINTS a megrendeléshez, válaszd a méretsorból az 6XL-t!

Kompressziós harisnya nagy méret, 6XL
Kompressziós harisnya nagy méret, 6XL

A combfix árak 1 PÁR combfixre vonatkoznak- tehát 2 db-ot kapsz egy dobozban. Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert vannak gyártók, akik csak 1 db-ot raknak a dobozba. De Neked emiatt nem kell aggódnod, nálunk 1 pár combfixet rejt a csomagolás.

Köszönjük, hogy ha extra méretű harisnyára van szükséged, bennünket választasz!