Forever Active Probiotic

Leírás

Forever Active Probiotic: Lactobacillus és bifido baktériumokat (élőflórát) tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer

Forever Active Probiotic Probiotikum

Forever Active Probiotic Probiotikum

 

Lactobacillus és Bifidobaktériumokat (élőflórát) tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Alkalmazása a bélflóra károsodása, pl. gyomor vagy bélrendszeri fertőzések, antibiotikum kezelés esetén javasolt.

A Forever Active Probiotic segítségével visszaállíthatjuk bélflóránk természetes baktériumháztartását, amely táplálkozási szokásaink és kedvezőtlen életvitelünk következtében gyakran sérül. Az apró, könnyen lenyelhető Forever Active Probiotic gyöngykapszula 6 baktériumtörzset tartalmaz, és nem kell hűtőben tárolni.

A Forever Active Probiotic 30 db gyöngykapszulát tartalmaz.

A Forever Active Probiotic összetevői: pálma olaj, zselatin (hal eredetű), aktív élőflóra: (Lactobacillus Acidophilus (SD-5212), Bifidobacterium Longum (BAA-999), Bifidobacterium Lactis (SD-5219), Lactobacillus Rhamnosus (SD-5217), Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Plantarum (SD-5209), nedvesítőszer (glicerin), emulgeálószer (szója lecitin), sűrítőanyag (pektin), színezék (karamell)

Forever Active Probiotic összetétele 1

A Forever Active Probiotic összetétele

A Forever Active Probiotic összetétele

A FOREVER ACTIVE PROBIOTIC-ot közvetlenül a Forever Living Products magyarországi webshopjában, IDE KATTINTVA tudod megrendelni. Bővebb információkat is ide kattintva találsz:

A FOREVER ACTIVE PROBIOTIC megrendeléséhez kattints IDE.

Ahhoz, hogy vásárolni tudj, be kell regisztrálnod, és a rendelésed értékének el kell érnie a nettó 55 Euro értéket (=kb bruttó 21 000-22 000 Ft). 

A FOREVER a regisztrációdat azzal köszöni  meg, hogy 15% kedvezményt kapsz a termékek árából! Amit regisztráció nélkül látsz a weboldalon, azok a teljes árak, és ebből jön le a 15% kedvezmény.

A rendelésed leadása után a számládon kerül levonásra a kedvezmény.

A regisztrációhoz segítséget IDE KATTINTVA találsz.

Ha nem akarsz ilyen értékben vásárolni (mert például csak 1 db Forever Active Probiotic-ot szeretnél venni), vedd fel velem a kapcsolatot az info@mamigyogyit.hu e-mail címen, és nagyon szívesen segítek, sőt! Veresegyházon és közvetlen környékén (Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Csomád, Őrbottyán, Vácegres) díjmentesen ki is szállítom Neked a megrendelt terméke(ke)t.

Ha elakadtál, vedd fel velem a kapcsolatot az  info@mamigyogyit.hu e-mail címen, és 24 órán belül válaszolok Neked!

A Forever Living Magyarországi webáruház üzletszabályzatának megtekintéséhez kattints IDE.

A TERMÉK NEM SZOLGÁL BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE, GYÓGYÍTÁSÁRA.

A TÁPANYAGÖSSZETÉTELRE ÉS AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKAT AZ EFSA KONSZOLIDÁLT LISTÁJA TARTALMAZZA.

AZ ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK NEM HELYETTESÍTIK A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET!

KÉRDÉSEK ESETÉN MINDIG KERESD FEL ORVOSOTOKAT!

Dr. Birta Orsolya, a Mami Gyógyít weboldal alapítója és tulajdonosa

A Forever Living Products több mint három évtizede az egészség és szépség egyre tökéletesebb természeti forrásai felkutatásának és ezek népszerűsítésének szolgálatában áll.
A Forever Katalógus oldalain bemutatott termékeink e kutatásnak az eredményei. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy termékeink világszerte több mint 150 országban immár emberek millióinak vannak hasznára mindennapjaikban. Ígéretünkhöz híven továbbra is megingathatatlan elkötelezettséggel maradunk a minőség és a tisztaság szolgálatában.

Rex Maughan
A Forever Living Products
vezérigazgatója & CEO