EZ Detect® székletvér- teszt

2 900 Ft

EZ Detect® székletvér- teszt a székletben található láthatatlan,rejtett vér kimutatására, amerikai minőségben. Azonnal szállítva raktárról!

Elfogyott

Cikkszám: EZDetect Kategória:

Leírás

Az EZ Detect® székletvér- teszt a székletben található láthatatlan, úgynevezett rejtett vér kimutatására szolgál. Több betegséget megelőzhetsz vagy idejében kiszűrhetsz az EZ Detect® székletvér- teszt alkalmazásával- köztük a rettegett vastagbélrákot, vagy végbélrákot.

Miért kell(ene) székletvér tesztet végeznünk rendszeresen? Erre ad választ az alábbi infografika.

Székletvér- teszt infografika

Székletvér- teszt infografika

 

EZ Detect székletvér- teszt

Az EZ Detect székletvér- teszt csomagja

A vastag- és végbelet érintő betegségek (mint például a rák, fekély, aranyér, polipok, bélgyulladás, diverticulitis és fissurák) korai stádiumban előfordulhat, hogy nem mutatnak egyáltalán látható tüneteket, pedig közben véreznek, és ez a vér rejtetten megjelenik a székletben. Az EZ Detect® székletvér- teszt ki tudja mutatni ezt a szabad szemmel nem látható vérzést, így figyelmeztető jelként szolgál számodra, hogy olyan betegsége állhat fenn, ami orvosi utánkövetést igényel.

 

12 ok, miért az EZ Detect® székletvér- tesztet válaszd:

 1. mert ezzel akár az életed is megmentheted. A székletben jelenlévő látható vagy láthatatlan vér ugyanis – egyéb betegségek mellett- akár vastagbélrákra vagy végbélrákra is utalhat. Ha elcsíped, és időben diagnosztizálják Nálad a vastagbél- vagy végbélrákot, megmentetted a saját életed- amire az EZ Detect® székletvér- teszt nélkül kevesebb esélyed lenne- hiszen tünetek nélkül honnan is tudnád, hogy valamilyen rák nő odabenn?
 2. Az EZ Detect® székletvér- teszt fájdalommentes, és a saját otthonodban is elvégezhető. Nincs sorbanállás, várakozás, idegeskedés, széklettartállyal postára rohangálás, idegeskedés a háziorvosnál, laborban. Megrendeled az EZ Detect® székletvér- tesztet, otthon szépen követed a teszt lépéseit, leírod az Eredménykártyára, megnézed mi a további teendőd, és kész is vagy.
 3. mert a felhasználók 82%-a ezt preferálja: egyszerűen használható: ebben a klinikai vizsgálatban több, mint 200 embert kérdeztek meg, és számszerűen mérték, mennyire könnyű a használhatósága. 169 ember tette le a voksát az EZ Detect® székletvér- teszt mellett a hagyományos székletvér- teszttel szemben.
 4. az EZ Detect® székletvér- teszt egyedülállóan higiénikus: nem kell a székletedben turkálnod a teszt elvégzéséhez. Csak beledobod a tesztpapírt a WC-be, akár a széklet mellé (nem is kell hozzáérnie a széklethez!!!), vársz 2 percet, és kész is. Nincs turkászás, egy külön edény összemaszatolása, összerázás, csepegtetés. Visszaküldeni sem kell semmit kis széklettartályban senkinek, majd várni heteket az eredményre. Semmi ilyesmi, csak pofonegyszerű használat.
 5. Az EZ Detect® székletvér- teszt megbízható, mert nem egyetlen mérésen alapul az eredmény, hanem három egymást követő székletürítésen, és egy csomag székletvér-teszt ezt mind tartalmazza. Ez  számodra azért fontos, mert három mérés nagyobb eséllyel mutatja ki a rejtett vért a székletben, mint egyetlen mérés- ez világos, mint a nap.
 6. természetesen magyar nyelvű használati útmutatóval ellátva szállítjuk.
 7. természetesen magyar nyelvű eredménykártyával szállítjuk, amelyet kitöltesz és odaadsz szükség esetén a háziorvosodnak
 8. magyar nyelvű útmutató segít Téged, mit kell tennie pozitív és negatív eredmény esetén
 9. az EZ Detect® székletvér- teszt CE és FDA engedélyekkel is rendelkezik, azaz mind az Európai Unióban, mind Amerikában engedélyezett a forgalmazása. Ez számodra dupla biztonságot jelent a minőséget tekintve, mert az FDA (Food and Drug Administration) nagyon szigorú elvek mentén működik, és ha befogadnak egy terméket, az biztosan megfelel az FDA szigorú minőségi követelményeinek.  Biztos lehetsz benne, hogy nem gagyi, bizonytalan eredetű cuccot vásárolsz tehát.
 10. nem kell diétát kezdened az EZ Detect® székletvér- teszt alkalmazása előtt és közben. Ehetsz kis mennyiségű húst is, és C- vitamint is.
 11. mert ha tőlünk rendelsz, egy munkanapon belül postára adjuk  az EZ Detect® székletvér- tesztet.
 12. mert nem zsákbamacskát rendelsz: az EZ Detect székletvér- tesztet több klinikai tanulmány keretein belül vizsgálták, amelyek természetesen nyilvánosak, és Te is megtekintheti az eredményeket lejjebb, a FORRÁSOK menüpont alatt.

Mi a különbség az EZ Detect® székletvér- teszt és a hagyományos, csepegtetős- összerázós székletvér- teszt között?

Különbségek az EZ Detect székletvér- teszt és a hagyományos székletvér- teszt közö

Különbségek az EZ Detect székletvér- teszt és a hagyományos székletvér- teszt között

Hogyan néz ki az EZ Detect® székletvér- teszt?

Így:

EZ Detect székletvér- teszt

Az EZ Detect székletvér- teszt csomagja

A teszt egy 15x15x2 cm-es dobozban található (fenn, középen), és különböző alkotóelemekből áll, amelyek a következőek, lásd a fenti fotón:
– 5 db tesztpapír ( egy nagyobb zacskóban, amelyben egy eldobandó nedvességszívó kis tasak is van- ez pont olyan, mint a cipősdobozokban találsz, ha új cipőt veszel). Ez a nagyobb zacskó jobbra középen van a fotón.
– Pozitív Kontroll zacskó ( egy kisebb tasak) Ez a bal oldali lenti kis zacskó.
– Teszt Eredmény Kártya angolul és magyarul. A fenti képen az angol verzó látható, Test Result Card felirattal.
– Használati útmutató angol és magyar nyelven. A fenti képen az angol verzó látható, jobb oldalon lenn.

Hogyan működik az EZ Detect® székletvér- teszt?

A tesztpapíron egy előre felvitt reagens van, amely nagyon kis mennyiségű hemoglobinra is reagál. Vér- azaz hemoglobin- jelenlétében kékes- zöldes színűre színeződik a tesztpapír. Mélyebben a pontos működési mechanizmust elolvashatod ebben a klinikai vizsgálatban.

A használati útmutatót elolvashatod IDE KATTINTVA.

A használati útmutatót le is töltheted, innen.

 

IDE KATTINTVA egy videót is találsz arról, hogyan kell az  EZ Detect® székletvér- tesztet használni.

Hogyan történik az EZ Detect® székletvér- teszt szállítása?

Kétféle szállítási mód közül is választhatsz. Vagy a Magyar Posta MPL szolgáltatása szállítja házhoz részedre  a terméket, vagy pedig kérhetd FOXPOST automatába, ami sokkal kedvezőbb áru, mint a Posta. Ha van a közeldben FOXPOST automata, válaszd bátran ezt, nagyon jó szolgáltatást nyújtanak, és pénzt is spórolsz vele.

Bővebb szállítási információkért kattints IDE.

Visszaváltható az az EZ Detect® székletvér- teszt?

 • Bontatlan tesztcsomag természetesen igen, 14 napig. Ilyenkor a visszaküldés költsége téged terhel, és ha visszaérkezett hozzánk épen és sérülésmentesen a felbontatlan tesztdoboz, akkor visszautaljuk a teljes vételárat a bankszámlaszámodra.
 • Ha a az EZ Detect® székletvér- tesztet felbontod, abban az esetben viszont sajnos már nem tudjuk visszavenni- ez érthető, hiszen Te sem szeretnél olyan tesztet kapni, amelyt valaki már felbontott, és ezzel a teszt minősége már nem az eredeti- mert például nedvesség érte, vagy megsérült, vagy hiányos- és ezzel hamis eredményt ad.

Megbízhatsz- e vajon az EZ Detect® székletvér- tesztben?

Röviden a székletvér- teszt minőségéről: Igen, megbízhatsz benne. Hiszen nemcsak CE jelzést kapott, hanem az amerikai FDA (Food and Drug Administration) is megadta a forgalmazására az engedélyt. Ezzel Te dupla biztonságban tudhatod magad, hogy nem olcsó, kétes minőségű, ki-tudja-hol-gyártott, és ki-tudja-milyen eredményeket-felmutató székletvér- tesztre dobálod ki a pénzed.

Fontos tudnod azonban, hogy ez azonban nem jelenti azt, hogy a székletvér- tesztek mindig minden vastagbálrákot kiszűrnek például. Ha épp nincs vérzés, akkor negatív lesz az eredmény.

Ezért javasolják a szakmai kollégiumok az évenkénti székletvér- teszt ismétlést, 50 év felett pedig 10 évente egyszer a vastagbéltükrözést a vastagbélrák megelőzésére.

Egyébként rákmegelőzés kérdésben- ahogyan minden más orvosi kérdésben is- kérdezd háziorvosod!

Az EZ Detect® székletvér- teszt három mérésen alapul, nemcsak egy mérésen, mint a gyógyszertárban kapható hagymányos székletvér- teszt.

Könnyű- e használni az EZ Detect® székletvér- tesztet?

Blabla helyett inkább beszéljenek a számok.
Ebben a klinikai vizsgálatban 207 pácienst kértek arra, végezze el otthon az EZ Detect® székletvér- tesztet is, és egy régebbi típusú, „székletben turkálós”, tehát székletgyűjtős székletvér- tesztet is, és mondják meg, melyik tetszett nekik jobban.

A 207 emberből 169 ember ( 82%-uk) mondta azt, hogy jobb volt az EZ Detect® székletvér- tesztet használni!

Ezt a következőkkel indokolták:

 • tisztább és kellemesebb volt az EZ Detect® székletvér- teszt használata
 • könnyebb volt a használata, mint a hagyományos teszté
 • gyorsabb volt, nem kellett annyit várni az eredményre
Így érzi Ön magát, amikor megtudja, hogy az EZ Detect székletvér- teszt használatával nem kell kakába nyúlkálnia

Így érzi magad, amikor megtudod, hogy az EZ Detect székletvér- teszt használatával nem kell kakába nyúlkálnod.

Az EZ Detect® székletvér- teszt ára

Mivel ez egy prémium minőségű székletvér- teszt (nincs a székletben turkálás, háziorvosnál várakozás stb, tudja), nyugodtan elkérhetnénk érte akár 10 000 Ft-ot, vagy akár 7500 Ft-ot is. Azonban nem tesszük, mert azt szeretnénk, ha minél több mindenki számára válna elérhetővé ez a szuper és könnyen, higiénikusan és biztonságosan alkalmazható székletvér- teszt.
Ezért 1 tesztcsomag ára, amely tehát 1 ember vizsgálatát fedi le, 3 egymást követő székletürítésre alapozva,

csupán 2900 Ft.

Ha Te Magyarországon területén kívülre szeretnél rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info kukac excellencemed pont net e-mailcímen, hogy megtalálhassuk Önnek a legmegfelelőbb és legolcsóbb szállítási módot!

IGEN,  MEGTESZEM AZ ELSŐ LÉPÉST A VASTAGBÉLRÁK MEGELŐZÉSÉÉRT, ÉS MEGRENDELEM AZ EZ Detect® székletvér- tesztet!- kattints az oldal tetejére a megrendeléshez.

 

EZ Detect székletvér- teszt

Az EZ Detect székletvér- teszt csomagja

JOGI TUDNIVALÓK

A termék(ek) megrendelésével és a vételár megfizetésével a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre egyrészt az Excellence Med Kft. (2112 Veresegyház, Páskom u. 8-10. 1/B. ép., adószám: 22693468-2-13, Cg.13-09-157313, bankszámlaszám: 10401000-50526568-53681019), másrészt a megrendelő, (Ön) mint Vevő között.
A szerződést Ön a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen, megrendelem az EZ Detect székletvér- tesztet” gombra való kattintással az Excellence Med Kft-vel köti.
Fizetési feltételek: A megrendelés elküldését követően a megrendelésről haladéktalanul visszaigazolást küldünk elektronikus úton, az Ön által megadott e-mail címre. Ön a megrendelt tesztek vételárát a visszaigazolás kézhezvételét követő 8 (nyolc) napon belül köteles banki átutalás útján megfizetni ide:

Számlatulajdonos neve: Excellence Med Kft, bankszámlaszám:  10401000-50526568-53681019

A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a nevét, vagy a megrendelés számét, hogy be tudjuk azonosítani.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák, és az EZ Detect teszt kiszállítási díját is.
A vételár jóváírásának napjától számítva 1 munkanapon belül adjuk fel postára a megrendelt termékeket, a megrendelés során megadott postacímre vagy a vevő által kiválasztott Foxpost automatába.

A vételárról kiállított számlát elektronikus formában küldjük el az Ön által megadott e-mail címre.

*********************************

Gyakori kérdések az EZ Detect® székletvér- tesztről

Kérdés:

Mit mondanak az orvosi szakmai kollégiumok, a magyar és nemzetközi ajánlások: érdemes székletvér-tesztet használni, például a vastagbélrák vagy a végbélrák szűrésére?

Válasz:
Minden fontos orvosszakmai ajánlás- beleértve az amerikait, és a magyart is- egyetért abban, hogy a székletvér- tesztnek nagy szerepe van a vastagbélrák megelőzésében, még akkor is, ha korlátai vannak, tehát nem mutat ki minden elváltozást 100%-os biztonsággal.  Ezért ismételni kell őket, illetve más módszerrel kombinálni szükség esetén. A székletvér- teszt tehát önmagában nem váltja ki a kolonoszkópiát, mint a vastagbélrák és a végbélrák leghatékonyabb megelőzési módszerét, de segíti azt. Annál is inkább, mert egy panaszmentes, jól lévő, magát egészségesnek tudó ember nehezen vehető rá egy kényelmetlen vizsgálatra (= a kolonoszkópiára).

 

 1. az USPTF (United States Preventive Services Task Force) és az AAFP (American Academy of Family Physicians) azt javasolja, hogy az 50-75 év közötti személyeket
  – vagy 10 évente egyszer kolonoszkópiával szűrjék vastagbélrákra, és emellett végezzenek évente székletvér- tesztet a rejtett vér kimutatására
  – vagy 5 évente végezzenek flexibilis szigmoidoszkópiát, és emellett 3 évente v székletvér- tesztet a rejtett vér kimutatására
  – a veszélyeztetettek pedig konzultájanak a háziorvosukkal a székletvér-teszt szükségességéről. Fiatalabb korban rák?- erről olvashat sok helyen bővebben (vagy nézzen szét a saját környezetében), és szűrjön székletvért bátran, ha nem szeretne 50 éves koráig várni! Senki sem tiltja hogy odafigyeljünk magunkra fiatalabb korban is, és észrevegyünk egy kezdődő betegséget.
 2. a CDC (Center for Disease Control and Prevention) becslése szeint az 50-75 évesek 27,2%-át még SOHASEM szűrték vastagbélrákra. Mivel ez amerikai adat, nyilvánvalóan itthon ennél fényévekkel rosszabb a helyzet- el nem lehet ugyanis képzelni, hogy az 50-75 éves korosztály tömegével kivesz egy(-két) nap szabadáságot, majd szépen besétál egy magyar SZTK-ba vagy kórházba és közli, hogy „vastagbélrák szűrésre jöttem, jó napot kívánok”. Aki ezt megteszi, azoknak a száma elenyésző lehet itthon, ezért is van létjogosultsága a székletvér- tesztnek.
 3. A magyar onkológusok szerint a széklettesztek- a korlátaik ellenére is- hatékony elsődleges eszközei a népességszintű szűrőprogramnak: kijelölhetik ugyanis azokat, akiknél indokolt kolonoszkópiát végezni.
 4. A székletvér- tesztelés amúgy egyáltalán nem új keletű: már 1993-ban jelent meg összefoglaló klinikai vizsgálat arról, hogy az évente történő szűrés 33%-kal csökkentette a 13 éves halálozási arányt az évente szűrt csoportban a vastagbélrák tekintetében, a kontrollcsoporttal összevetve. Ugyanebben a klinikai vizsgálatban az is kiderült, hogy az éves szűrés jobb eredményeket hozott, mint a kétévente végzett.

Kérdés: Miért kell a vécében a víz minőségét tesztelni?

Válasz: Néhány régióban vagy bizonyos napokona víz tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek zavarják az EZ Detect® tesztet, és hamis pozitív eredményt adhatnak.

Kérdés: Mit tegyek, ha a víz minőségének teszteredménye pozitív lett?

Válasz: várj három (3) napot, és ismételd meg az 1. lépést, folytassa a 2. lépéssel, valamint hagyd ki a 3. lépést, mivel eggyel kevesebb tesztpapír fog a rendelkezésedre állni. (lsd Használati Útmutató)Ha ismét pozitív lett a víz minőségének teszterdménye, akkor az Te vécédnek vize nem alkalmas az EZ Detect® teszt elvégzésére.

Kérdés: Mit jelent az, ha a Teszt minőségének ellenőrzésekor a tesztpapíron narancssárga színt kapunk, kékes- zöldes helyett?

Válasz: A Pozitív Kontroll por a víz felszínén nem oldódott fel, és túlzott reakciót okozott a tesztpapíron. Ez a túlzott reakció jelenik meg, mint narancssárga vagy rozsdaszínű szín. Ebben az esetben a Teszt minőségének ellenőrzése pozitív eredményű.

Kérdés: Akkor is pozitív a székletvér- teszt eredménye, ha csak egy kicsi kékes- zöldes folt vagy szemcse jelenik meg a tesztpapír területén?

Válasz: Igen. Bármilyen kicsi látható kékes- zöldes elszíneződés esetén a vizsgálati területen „pozitív” eredménynek jelölendő.

 

ORVOSSZAKMAI FORRÁSOK, AJÁNLÁSOK