Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre

A “Terhesség hétről hétre” sorozatomban azt követheted, mi történik terhesség alatt a testedben, és hogyan fejlődik kisbabád hétről hétre. Megtudhatod, mik a teendőid, és hogyan változik a tested. Igyekszem hasznos információkkal ellátni, és saját tapasztalataimat is megosztom Veled.

Kattintással tudod azt a hetet kiválasztani, ahol éppen tartasz terhességed alatt, vagy amelyik hét a legjobban érdekel. 🙂

terhesség hétről hétre sorozat 1
Terhesség hétről- hétre sorozat

Terhesség hétről hétre: 1. hét

Ebben a bejegyzésben az első hétről olvashatsz, amikor igazából még nem is vagy terhes. Hogy miért ez az első hét mégis? Kattints, és megtudod a vicces, de tudományos választ! Azt is megtudod, mit kell tenned ahhoz, hogy felkészülhess a terhességre, és hogy egészséges kisbabád születhessen!

Terhesség hétről hétre: 1. hét

Terhesség hétről hétre: 2. hét

Ebből a bejegyzésben arról olvashatsz, mi történik a terhességed 2. hetében. Nagy valószínűséggel megtörténik az ovulációd, és a megtermékenyítés is. Kattints a részletekért!

Terhesség hétről hétre: 2. hét

Terhesség hétről hétre: 3. hét

A 3. héten a megtermékenyített petesejt elkezd osztódni, és vándorolni a méh felé. Méhed felkészül a petesejt befogadására. Kattints a részletekért!

Terhesség hétről hétre: 3. hét

Ha tetszik a Terhesség hétről hétre sorozatom, akkor további tartalmakért kövess az alábbi közösségi-média felületeken is, várlak szeretettel:

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy sok- sok információt kaphass a gyermekbetegségekről, megelőzésükről és kezelésükről, megbízható forrásból, orvosoktól!

IDE KATTINTS a HÍRLEVÉLFELIRATKOZÁSHOZ!