SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK a MAMI GYÓGYÍT WEBSHOPBÓL

Kétféle szállítási mód közül választhatsz, melyek indengyikét automatikusan kiszámolja neked a webshopunk:

  1. A megrendelt terméket a Magyar Posta MPL csomagszállító szolgálata szállítja ki Neked. A díjszabásról és a kiszállítási időről a Magyar Posta oldalán találsz információkat. Tapasztalatunk, hogy 1 munkanap alatt megérkeznek a csomagok. Az MPL szállítás ára 1789 Ft.
  2. Foxpost automatába is kérheted a csomagod, ami jóval olcsóbb, mint az MPL, viszont el kell érte menned, nem viszi a postás házhoz a csomagod. Válaszd bátran a Foxpost csomagautomatát, ha nagyvárosban élsz, és van a közeledben, mert nagyon jó szolgáltatást nyújtanak!!! 1- 2 nap alatt meg szoktak érkezni a csomagok. És árban is jóval kedvezőbb, mint az MPL! A pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba kérlek írd bele, melyik csomagautomatába adjuk fel Neked a csomagot. Ha elfelejted, írj egy e-mailt az info kukac excellencemed pont net e-mail címre, hogy tudjuk neked mihamarabb küldeni a csomagot! A Foxpost csomagautomatába szállítás ára 699 Ft.

IDE KATTINTVA nézheted meg, hol vannak Foxpost automaták:

Automata kereső

 

MAMI GYÓGYÍT WEBSHOP NYÁRI KISZÁLLÍTÁSOK – FONTOS INFÓK!

Kedves Anyuka, Apuka, Nagymama, Nagypapa, kedves Látogató!!

A Mami Gyógyít webshopból a kiszállítás

2018.08.06. és 2018.08.30. között SZÜNETEL.

Utolsó kiszállítási napunk a szünet előtt: 2018. 08.06, ehhez a megrendelt termékek árának be kell érkeznie hozzánk 2018. 08. 03-ig.

Következő kiszállítási nap: 2018. 08.31. Természetesen egész augusztusban rendelhetsz, de kérlek vedd figyelembe, hogy legközelebb augusztus végén, augusztus 31-n tudjuk kiszállítani az általad megrendelt termékeket.

Köszönöm a türelmed, szép nyarat kívánok Neked,

Dr. Birta Orsolya, a Mami Gyógyít websoldal és webshop tulajdonosa