SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK a MAMI GYÓGYÍT WEBSHOPBÓL

FIGYELEM!!! A KORONAVÍRUS MIATT A MAGYAR POSTÁVAL TÖRTÉNŐ KISZÁLLÍTÁS SZÜNETEL!!!
KÉRD A CSOMAGODAT FUTÁRSZOLGÁLATTAL VAGY FOXPOST AUTOMATÁBA!
(ezek amúgy olcsóbbak is, mint a Posta, és gyorsabbak is)

Háromféle szállítási mód közül választhatsz, melyek mindengyikét automatikusan kiszámolja neked a webshopunk:

  1. A megrendelt terméket a Magyar Posta MPL csomagszállító szolgálata szállítja ki Neked. A díjszabásról és a kiszállítási időről a Magyar Posta oldalán találsz információkat. Tapasztalatunk, hogy 1 munkanap alatt megérkeznek a csomagok. Az MPL szállítás ára 1630 Ft. EZ A MÓD MOST SZÜNETEL!
  2. Foxpost automatába is kérheted a csomagod, ami jóval olcsóbb, mint az MPL, viszont el kell érte menned, nem viszi a postás házhoz a csomagod. Válaszd bátran a Foxpost csomagautomatát, ha nagyvárosban élsz, és van a közeledben, mert nagyon jó szolgáltatást nyújtanak!!! 1- 2 nap alatt meg szoktak érkezni a csomagok. És árban is jóval kedvezőbb, mint az MPL! A pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba kérlek írd bele, melyik csomagautomatába adjuk fel Neked a csomagot. Ha elfelejted, írj egy e-mailt az info kukac excellencemed pont net e-mail címre, hogy tudjuk neked mihamarabb küldeni a csomagot! A Foxpost csomagautomatába szállítás ára 862  Ft.
  3. Futárszolgálat: ennek díja 1300 Ft. Szállítási idő általában 1 minkanapon belül a csomag feladásától számítva. 2020 november 1-től 1500 Ft-ra módosul a GLS- szel történő szállítás díja. Ebbe webshopunknak beleszólása nincs, az árat a GLS határozza meg.

IDE KATTINTVA nézheted meg, hol vannak Foxpost automaták:

Automata kereső

Amennyiben CSAK LIPOHEAL hegkezelő gélt rendelsz tőlünk, azt elsőbbségi ajánlott levélként szállítjuk ki neked, mert ez egy pici csomag lesz, és így a legkedvezőbb a szállítási díja. Kérlek az Ajánlott levél szállítási módot csak abban az esetben válaszd, ha CSAK hegkezelő gélt rendelsz tőlünk. Ennek díja 521 Ft.

Ha mást is rendelsz, akkor nagyobb lesz a csomag, és azt a Posta már nem fogja ajánlott levélként elvinni. Ha mást is rendelsz, kérlek válaszd vagy az MPL-t, vagy – ha kedvezőbb árat szeretnél- a Foxpost automatába kézbesítést, hogy a késedelmet megelőzzük!