Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Háromféle szállítási mód közül választhatsz.

  1. A megrendelt terméket a Magyar Posta MPL csomagszállító szolgálata szállítja ki Neked.  A díjszabásról és a kiszállítási időről a Magyar Posta oldalán találsz információkat. Tapasztalatunk, hogy 1 munkanap alatt megérkeznek a csomagok. 
  2. Foxpost automatába is kérheted a csomagod, ami jóval olcsóbb, mint az MPL, viszont el kell érte menned, nem viszi a postás házhoz a csomagod.  Válaszd bátran a Foxpost csomagautomatát, ha nagyvárosban élsz, és van a közeledben, mert nagyon jó szolgáltatást nyújtanak!!! 1- 2 nap alatt meg szoktak érkezni a csomagok. És árban is jóval kedvezőbb, mint az MPL! A pénztár oldalon a Megjegyzés rovatba kérlek írd bele, melyik csomagautomatába adjuk fel Neked a csomagot. Ha elfelejted, írj egy e-mailt az info kukac excellencemed pont net e-mail címre, hogy tudjuk neked mihamarabb küldeni a csomagot!
  3. Amennyiben CSAK LIPOHEAL hegkezelő gélt rendelsz tőlünk, azt elsőbbségi ajánlott levélként szállítjuk ki neked, mert ez egy pici csomag lesz, és így a legkedvezőbb a szállítási díja. Kérlek az Ajánlott levél szállítási módot KIZÁRÓLAG abban az esetben válaszd, ha CSAK hegkezelő gélt rendelsz tőlünk. Ha mást is rendelsz, akkor nagyobb lesz a csomag, és azt a Posta már nem fogja ajánlott levélként elvinni. Ha mást is rendelsz, kérlek válaszd vagy az MPL-t, vagy – ha kedvezőbb árat szeretnél- a Foxpost automatába kézbesítést, hogy a késedelmet megelőzzük! 

 

A Foxpost csomagautomaták helyéről a Foxpost weboldalán tájékozódhatsz: 

Automata kereső