KIK VAGYUNK?

KÜLDETÉSÜNK

Orvosként az az álmunk,  hogy az anyukák, apukák minél többet olvassanak és tudjanak a gyermekbetegségekről, kezelésükről és megelőzésükről- és minden információt megbízható, szakemberek által írt weboldalakról szerezzenek.
És mindezt miért? Hogy ne halljunk többet ilyet a rendelőben:

  • “Ó, ha tudtam volna mindezt, akkor most nem lenne ilyen beteg a gyermekem.”
  • “Ó, ha hallottam volna erről korábban, akkor sokkal hamarabb orvoshoz fordultam volna gyermekemmel!”
  • “Miért nem mondta ezt eddig senki? Már rég orvoshoz kellett volna jönnünk!”

Ezen a weboldalon hiteles forrásokból nyújtunk orvosi információkat a szülőknek gyermekbetegségekről. Felhasználjuk egyetemi tanulmányainkat, jegyzeteinket, gyakorlati tapasztalatainkat, valamint folyamatosan figyeljük a szaklapok cikkeit, és a hazai és nemzetközi és konferenciákon hallottakat, hogy olvasóink részletes, adatokkal alátámasztott infókhoz jussanak.

Ez egy nyugati típusú, bizonyítékokon alapuló orvoslást favorizáló weboldal.

Itt nem fogsz mindent meggyógyító csodatablettákkal, szupercseppekkel, kézrátéttel, ezo-izékkel, sem pedig összeesküvés- elméletekkel találkozni.

Kérünk, hogy tartsd ezt tiszteletben.

Tied a döntés, hogy mit teszel saját magaddal. De gyermeked érdekében igyekezz minél tájékozottabb lenni, és megismerni a betegségek biológiai- élettani- kórélettani ( és még sorolhatnánk) alapjait is!

Ebben segítünk itt, és a Mami Gyógyít blogon is.

KIK VAGYUNK?

A Mami Gyógyít weboldalt ketten írjuk. A témák kitalálója, Dr. Birta Orsolya dolgozott gyermekorvosként kórházban és klinikán, majd a pár évig a gyógyszeriparba is lehetősége volt bepillantani. 2009-ben megszerezte második diplomáját a Corvinus Egyetemen, angol- magyar szakfordítói szakon. Jelenleg két családi cégében, az Orion Medical Innovation LLC-ben és az Excellence Med Kft-ben dolgozik, mint Nemzetközi Orvostanácsadó kollegina.
A szakmai lektor Dr. Juhász Éva, hazánk egyik legnagyobb és leghíresebb gyermekkórházában dolgozik, mint gyakorló gyermekorvos. Három szakvizsgát tett le kitűnő eredménnyel: Gyerekgyógyászat, Oxyológia (Sürgősségi ellátás), Endokrinológia.

OrsikaÉvike

 

A Mami Gyógyít Webáruházban ellenőrzött, általunk is kipróbált és használt mama- baba- és gyermektermékeket találsz.

Ismerd meg a biztonságos, ellenőrzött, károsanyagmentes, magyar PEZODERM babakozmetikumokat: IDE KATTINTS

Védd meg lábaid a visszerektől a gyönyörű LIPOEASTIC kompressziós harisnya- combfix- és zoknicsaláddal: HAMAROSAN

Előzd meg a trombózist és az embóliát a LIPOELASTIC LIPOTHROMBO kompressziós  harisnyákkal  és térdzoknikkal: IDE KATTINTS

Pezoderm  lipoelastic-attraction-harisnyanadrag   

 

***************************************************************

PEZODERM ÉS PRSORIODERM: DÍJNYERTES, ELLENŐRZÖTT, MAGYAR KOZMETIKUMOK

Kisgyermekes anyukaként gyermekem részére is a legjobb minőségű, megbízható bőrápolási termékeket kerestem. Először én is a boltban kapható, amúgy babáknak hirdetett termékeket használtam, de kisfiam bőre sokszor kipirosodott, kiszáradt és viszketett ezektől.

Ismerős helyzet, amikor kimászik gyermeked a fürdővízből, és két kézzel elkezdi vakarni a combocskáit, lábát, hasát, annyira viszket neki? És piros csíkos lesz a kis bőre a vakarózástól?

Na ekkor döntöttem úgy, hogy ennek véget kell vetni, és komolyan oda kell figyelni a babafürdetőre és a babakozmetikumokra, amiket használunk.

Elkezdtem utánaolvasni ennek a témának, és bizony rájöttem, hogy rengeteg káros anyag kerülhet érintkezésbe a bababőrrel, amiről fogalmunk sincs a napi rohanásban. 

Amúgy nem is kellett keresnem baba- és gyermekkozmetikumokat, hiszen lépten- nyomon gyermekeknek szánt krémek, samponok és fürdetők hirdetései jöttek velem szemben: az interneten, a Facebook-on, babamagazinokban, de már a helyi piacon is természetes, károsanyagmentes, gyermekek bőrére ajánlott kencéket találtam. Ezeket sokszor hirdették károsodott, ekcémás bőrre is, mintegy terápiaként. Az lett az érzésem, hogy kis túlzással ma Magyarországon MINDENKI ilyen jellegű kozmetikumot készít, ki a saját konyhájában pancsol, ki bizonyára ellenőrzött körülmények között, egyesek pedig ki tudja hol.

Ez egyrészt megrettentett, másrészt alapos kutatómunkába kezdtem babatermékek terén.

Hiszen biztos voltam abban, hogy lézetik itthon olyan cég, amely ellenőrzött körülmények között gyártja a gyermekeknek is hirdetett termékeit.

Ezzel ellentétben néhány önjelölt termékgyártótól kaptam olyan -meglepő és egyben el is keserítő- választ is kérdésemre, hogy ki vizsgálta vajon be az adott ajánlott krémet, hogy “senki, mivel az nagyon drága procedúra”…

Ezek után nem meglepő, hogy úgy döntöttem: nagy körültekintéssel választom ki azokat a krémeket, kozmetikumokat, amelyeket rákenek gyermekem bőrére. Legyenek hatóság által bevizsgáltak, nemzetközileg regisztráltak, készüljenek ellenőrzött, gyógyszergyári körülmények között.

ÉN ÉS A PEZODERM / PSORIODERM BABAFÜRDETŐK, BABAKOZMETIKUMOK

Szerencsére egy magyar kozmetikumcsalád minden aggodalmamat elfújta: ez a PEZODERM termékcsalád, amióta őket használjuk, kisfiam bőre tényleg bababőr lett, a pirosság és a viszketés eltűnt, és a prémium minőség felől is nyugodt lehetek: az orvosok, gyógyszerészek által fejlesztett, gyógyszergyári körülmények között Magyarországon gyártott, ellenőrzött -nem házilag pancsolt- termékeket bátran használom és ajánlom másnak is.

A PEZODERM / PSORIODERM magyar termékcsalád mindennek megfelel, sőt még ennél is többet nyújt:

  • a krémeket, termékeket magyar orvosok fejlesztették,
  • Magyarországon készülnek,
  • ISO minősített, ellenőrzött gyógyszergyári körülmények között,
  • és a nemzetközi adatbázisba (CPNP) regisztrálásra kerültek. 

Mindemellett könnyű használni őket, parabénmentesek, és nagyon gazdaságos kiszerelésűek: mivel én is napi rendszerességgel használom őket, bátran állíthatom: egy- egy tégely hosszú hónapokra elegendő, tehát anyagilag is kevésbé megterhelő, mint a gyorsan fogyó bolti, vagy házilag pancsolt társaikból mindig újat és újat vásárolni.

Minden PEZODERM és PSORIODERM termék parabénmentes.

KATTINTS IDE a PEZODERM termékpaletta megtekintéséhez!

Pezoderm

************************************************************************************************************

Trendi visszérmegelőző, trombózis- és embóliamegelőző kompressziós harisnyacsalád az egészséges és gyönyörű lábakért:

LIPOELASTIC HARISNYA-és ZOKNICSALÁD

VISSZÉRMEGELŐZÉS

A lábproblémák nagyon gyakoriak felgyorsult, rohanó világunkban.

Lábvizesedés, lábdagadás, fáradtláb-érzés- az anyukáknak nem kell bemutatni ezeket a problémákat. Egész nap rohanunk, reggeltől estig, ezer szerepben próbálunk helytállni: otthon, munkahelyen, bölcsiben- óvodában- iskolában…

Nem csoda, ha esténként fáradtan rogyunk le a kanapéra- és szembesününk azzal, hogy lábunk fáj, dagad, és már megint megjelent egy újabb visszerecske rajta… Főleg nyáron kellemetlen ez, mikor a rövidebb ruhákból ki is látszik a lábunk, és a hőség még rá is tesz egy lapáttal minderre.

Ha találkoztál már ezekkel az érzésekkel, akkor a Lipoleastic visszérmegelőző harisnyacsaládot Neked találták ki.

Hogyan előzik meg a visszereket a Lipoelastic harisnyacsalád tagjai?

A bokától felfelé haladva fokozatos kompressziót biztosítanak, megelőzve ezzel a kis vénákban a vér pangását, ezáltal kitágulásukat. A kompresszió egyre csökken felfelé haladva, legnagyobb a boka szintjében.

A Lipoelastic kompressziós harisnyák és zoknik visszadják a fáradt láb energiáját, megelőzik  a duzzanatot, vizesedést. Megelőzik a visszerek kialakulását. Különösen előnyösek utazás közben, illetve ha hosszabb ideig állnod vagy  ülnöd kell. Túlsúly és hormonális fogamzásgátlók szedése esetén is ajánlott viselésük.

Lipoelastic visszérmegelőző harisnyacsalád

A harisnyák trendik, prémium minőségűek, Csehországban készülnek, és rendelkeznek minden szükséges engedéllyel (pl CE-jel).

TROMBÓZISMEGELŐZÉS ÉS EMBÓLIAMEGELŐZÉS

Előzd meg a trombózist és az embóliát a LIPOELASTIC LIPOTHROMBO kompressziós harisnyákkal és térdzoknikkal: IDE KATTINTS

Lipothrombo kompressziós harisnya

Fontos, hogy a LIPOELASTIC harisnyák és zoknik NEM TERÁPIÁS,  hanem MEGELŐZŐ harisnyák. Nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt és semmilyen kezelést sem. MINDIG KÉRD KI KEZELŐORVOSOD VÉLEMÉNYÉT! A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL IS ORVOSOD KÉRDEZD!

Orsi

Sok szeretettel és sok- sok meglepetéssel várlak,

Dr. Birta Orsolya

*****************************************************

Rendelési, szállítási, jogi, adatvédelmi tudnivalók: kattints az alábbi linkekre!

*****************************************************