KIK VAGYUNK?

KÜLDETÉSÜNK

Orvosként az az álmunk,  hogy az anyukák, apukák minél többet olvassanak és tudjanak a gyermekbetegségekről, kezelésükről és megelőzésükről- és minden információt megbízható, szakemberek által írt weboldalakról szerezzenek.

És a kismamák szintén.

És mindezt miért? Hogy ne halljunk többet ilyet a rendelőben:

  • “Ó, ha tudtam volna mindezt, akkor most nem lenne ilyen beteg a gyermekem.”
  • “Ó, ha hallottam volna erről korábban, akkor sokkal hamarabb orvoshoz fordultam volna gyermekemmel/saját magammal”
  • “Miért nem mondta ezt eddig senki? Már rég orvoshoz kellett volna jönnünk!”

Ezen a weboldalon hiteles forrásokból nyújtunk orvosi információkat a szülőknek gyermekbetegségekről. Felhasználjuk egyetemi tanulmányainkat, jegyzeteinket, gyakorlati tapasztalatainkat, valamint folyamatosan figyeljük a szaklapok cikkeit, és a hazai és nemzetközi és konferenciákon hallottakat, hogy olvasóink részletes, adatokkal alátámasztott infókhoz jussanak.

Ez egy nyugati típusú, bizonyítékokon alapuló orvoslást favorizáló weboldal.

Itt nem fogsz sem ezo-izékkel, sem pedig összeesküvés- elméletekkel találkozni.

Kérünk, hogy tartsd ezt tiszteletben.

Tied a döntés, hogy mit teszel saját magaddal. De gyermeked érdekében igyekezz minél tájékozottabb lenni, és megismerni a betegségek biológiai- élettani- kórélettani ( és még sorolhatnánk) alapjait is!

Ebben segítünk itt, és a Mami Gyógyít blogon is.

KIK VAGYUNK?

A Mami Gyógyít weboldalt ketten írjuk. A témák kitalálója, Dr. Birta Orsolya dolgozott gyermekorvosként kórházban és klinikán, majd a pár évig a gyógyszeriparba is lehetősége volt bepillantani. 2009-ben megszerezte második diplomáját a Corvinus Egyetemen, angol- magyar szakfordítói szakon. Jelenleg két családi cégében, az az Excellence Med Kft-ben és a Torus Pharma Hungaria Kft-ben dolgozik, mint Ügyvezető és  Orvostanácsadó.
A szakmai lektor Dr. Juhász Éva, hazánk egyik legnagyobb és leghíresebb gyermekkórházában dolgozik, mint gyakorló gyermekorvos. Három szakvizsgát tett le kitűnő eredménnyel: Gyerekgyógyászat, Oxyológia (Sürgősségi ellátás), Endokrinológia.

 

Rezidensként Mosonmagyaróváron

A Mami Gyógyít Webáruházban ellenőrzött, általunk is kipróbált és használt mama- baba- és gyermektermékeket találsz.

 

Szeretettel várunk! 

 

************************************************************************************************************

Trendi visszérmegelőző, trombózis- és embóliamegelőző, valamint visszérmegelőző kompressziós harisnyacsalád az egészséges és gyönyörű lábakért:

LIPOELASTIC HARISNYA-és ZOKNICSALÁD

VISSZÉRMEGELŐZÉS

Előzd meg a visszeret a LIPOELASTIC DIAMOND kompressziós harisnyákkal és térdzoknikkal: 

Kompressziós harisnya 70 DEN- IDE KATTINTS

Kompressziós harisnya 140 DEN-  IDE KATTINTS

Kompressziós harisnya 140 DEN PÖTTYÖS- IDE KATTINTS

Kompressziós zokni – IDE KATTINTS

A lábproblémák nagyon gyakoriak felgyorsult, rohanó világunkban.

Lábvizesedés, lábdagadás, fáradtláb-érzés- az anyukáknak nem kell bemutatni ezeket a problémákat. Egész nap rohanunk, reggeltől estig, ezer szerepben próbálunk helytállni: otthon, munkahelyen, bölcsiben- óvodában- iskolában…

Nem csoda, ha esténként fáradtan rogyunk le a kanapéra- és szembesününk azzal, hogy lábunk fáj, dagad, és már megint megjelent egy újabb visszerecske rajta… Főleg nyáron kellemetlen ez, mikor a rövidebb ruhákból ki is látszik a lábunk, és a hőség még rá is tesz egy lapáttal minderre.

Ha találkoztál már ezekkel az érzésekkel, akkor a Lipoleastic visszérmegelőző harisnyacsaládot Neked találták ki.

Hogyan előzik meg a visszereket a Lipoelastic Diamond harisnyacsalád tagjai?

A bokától felfelé haladva fokozatos kompressziót biztosítanak, megelőzve ezzel a kis vénákban a vér pangását, ezáltal kitágulásukat. A kompresszió egyre csökken felfelé haladva, legnagyobb a boka szintjében.

A Lipoelastic kompressziós harisnyák és zoknik visszadják a fáradt láb energiáját, megelőzik  a duzzanatot, vizesedést. Megelőzik a visszerek kialakulását. Különösen előnyösek utazás közben, illetve ha hosszabb ideig állnod vagy  ülnöd kell. Túlsúly és hormonális fogamzásgátlók szedése esetén is ajánlott viselésük.

Lipoelastic visszérmegelőző harisnyacsalád

A harisnyák trendik, prémium minőségűek, Csehországban készülnek, és rendelkeznek minden szükséges engedéllyel (pl CE-jel).

TROMBÓZISMEGELŐZÉS ÉS EMBÓLIAMEGELŐZÉS

Előzd meg a trombózist és az embóliát a LIPOELASTIC LIPOTHROMBO kompressziós harisnyákkal és térdzoknikkal: IDE KATTINTS

Lipothrombo kompressziós harisnya

Fontos, hogy a LIPOELASTIC harisnyák és zoknik NEM TERÁPIÁS,  hanem MEGELŐZŐ harisnyák. Nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt és semmilyen kezelést sem. MINDIG KÉRD KI KEZELŐORVOSOD VÉLEMÉNYÉT! A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL IS ORVOSOD KÉRDEZD!

 

 

*****************************************************

Rendelési, szállítási, jogi, adatvédelmi tudnivalók: kattints az alábbi linkekre!

*****************************************************