ITT KEZDD!

Szeretettel üdvözlünk a Mami Gyógyít weboldalon, ahol gyermekbetegségekről és kismama- betegségekről olvashatsz. Minden cikket orvos ír és orvos lektorál- garanciát adva Neked arra, hogy helyes információkat kapsz gyermekbetegség, gyermeklélek, és kismama- betegség témakörben.

Mami Gyógyít weboldal poszter

 

 

KATTINTS IDE, ÉS OLVASD EL, KIK IS VAGYUNK MI, A MAMI GYÓGYÍT WEBOLDAL CSAPATA

 

Ide kattintva megtalálod a gyermekbetegségről szóló cikkeink folyamatosan frissülő listáját.

 

Ide kattintva megtalálod a kismama-betegségről szóló cikkeink folyamatosan frissülő listáját.

 

A Mami Gyógyít baba- és kismama webáruházban (katt ide) általunk is használt termékeket találsz gyermeked és saját magad számára. Bátran ajánljuk ezeket, mi is használjuk őket, megbízhatsz az eredetükben és a minőségükben is.

 

Ide kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre, amelyet igyekszünk hetente egyszer küldeni. SPAM-et SOHA nem küldünk (mi is utáljuk). 

Mami Gyógyít hírlevél feliratkozás

Mami Gyógyít hírlevél feliratkozás

 

Adatvédelemről, ÁSZF-ről, a webáruházhoz tartozó hivatalos dokumentumokról tájékozódj a Mami Gyógyít weboldal láblécében található linkeken, minden hatályos és naprakész információt megtalálsz.

 

Az EgészségKommandó az általa létrehozott objektív szempontrendszer segítségével értékelte weboldalukat, melynek eredményeképpen Hiteles Egészségügyi Weboldalnak minősítették a mamigyogyit.hu oldalt 2017-ben.

Kattints a tanúsítvány képére, és tudj meg többet!

Vedd figyelembe, hogy a www.mamigyogyit weboldalon található információk KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ jellegűek. Kérdések esetén fordulj szakorvoshoz! Az orvosi vizsgálat elmaradásából származó következményekért semmilyen felelősség nem terheli a szerzőket, weboldalunk használatával ezt automatikusan tudomásul veszed.

 

 

 

 

MAMI GYÓGYÍT WEBSHOP 2019 NYÁRI KISZÁLLÍTÁSOK – FONTOS INFÓK!

Kedves Anyuka, Apuka, Nagymama, Nagypapa, kedves Látogató!!

A Mami Gyógyít webshopból a kiszállítás

2019.07.15. és 2019.08.30. között SZÜNETEL.

Utolsó kiszállítási napunk a nyári szünet előtt: 2019. 07.12, ehhez a megrendelt termékek árának be kell érkeznie hozzánk 2019.07.11-ig.

Természetesen az egész nyári időszak alatt rendelhetsz, de kérlek vedd figyelembe, hogy legközelebb augusztus 30- n tudjuk kiszállítani az általad megrendelt termékeket.

Köszönöm a türelmed, kellemes nyarat kívánok Neked,

Dr. Birta Orsolya, a Mami Gyógyít weboldal és webshop tulajdonosa