Kismama betegségek- ÖSSZES CIKK

Az alábbi elérhetőségeken megtalálod az ÖSSZES cikket, blogbejegyzést és anyagot, amelyet az anyukák betegségeiről, problémáiról írtunk. Összeszedtük Neked egy listába, hogy könnyebben megtaláld azt a témát, ami érdekel.

Kattints arra a címre amit el szeretnél olvasni, és már kezdheted is!

Mentsük meg az anyukákat: Mélyvénás trombózis 1. rész

Mik a mélyvénás trombózis jelei, és a hajlamosító tényezők?Hogyan előzzük meg a mélyvénás trombózist várandósság, szülés, gyermekágy, műtét, utazás idején?

Mentsük meg az anyukákat: Mélyvénás trombózis 2. rész

Mélyvénás trombózis: vizsgálat, diagnózis, kezelés, megelőzés. Poszttrombotikus szindróma jelei, megelőzése. Élet a trombózis után.

Mentsük meg az anyukákat: A terhességi trombózis és megelőzése

Terhességi trombózis:terhességben,császármetszéskor,gyermekágyban sokszorosára nő a trombózis rizikója. Olvasd el, hogyan előzheted meg!

EMBÓLIA, MAGZATVÍZ EMBÓLIA, ZSÍREMBÓLIA, LÉGEMBÓLIA, TROMBOEMBÓLIA: OKOK, KIALAKULÁS, MEGELŐZÉS

Védd magad az embóliától! Hányféle embólia létezik,és hogyan előzheted meg? Segítünk a trombózis-és embóliamegelőző kompressziós harisnya kiválasztásában is.

BÁRÁNYHIMLŐ TERHESSÉGBEN- EZT MINDET TUDNOD KELLENE A BÁRÁNYHIMLŐRŐL- 6. BEFEJEZŐ RÉSZ

A terhesség alatti bárányhimlő súlyos szövődményeket okozhat mind az anyában, mind a magzatban. Védd magad és tervezett kisbabád oltással!

TÜDŐEMBÓLIA: 10+1 KÉRDÉS, 10+1 VÁLASZ, HOGY IDEJÉBEN MEGELŐZHESD EZT A HALÁLOS BETEGSÉGET.

Várandósoknak, gyermekágyasoknak, anyukáknak KÖTELEZŐ OLVASMÁNY a tüdőembóliáról és megelőzési lehetőségeiről. Embóliamegelőzés kompressziós harisnyával.

A VISSZÉRRŐL

Mi az a visszér, mit tehetsz visszér ellen?

VISSZÉRTORNA

Visszértorna-trombózis- és embóliamegelőzés visszértorna segítségével. Interjú Szauterné Bordás Mariann gyógytornásszal a visszértornáról.

MIRE JÓ A KOMPRESSZIÓS HARISNYA?

Mire jó a kompressziós harisnya? Kompressziós harisnya kisokos,hogy biztosan megfelelő kompressziós harisnyát válassz. Erősség,helyes használat. Fotókkal.

MIRE JÓ AZ ALOE VERA?

Mire jó az Aloe Vera? Gyulladáscsökkentő,antioxidáns,bőrmegújító hatású. Ismerd meg a legújabb orvosi tanulmányokat,és használd a hétköznapokban is az Aloe Verát.

ÚTIPATIKA FELNŐTTEKNEK

Útipatika felnőtteknek: 15 gyógyszer, krém, kence , spray és egyéb hasznos dolog, amelyet feltétlenül vigyél magaddal utazáshoz.